El barri de La Florida ho té tot llest per celebrar la seva festa major. De nou, l’Avinguda de la Primavera i de Miraflores seran dos dels eixos més importants on es celebraran difrenst activitats com les Botigues al carrer, gegants, cultura tradicional, diables, música i dansa per a tothom que mostra la diversitat del barri

El pregó de la festa major es farà aquest dijous i anirà a càrrec de Toni Moya de la Colla de Diables i Diablesses que any celebren el seu 25è aniversari.

Entre d’altres activitats, destaquem la Florida de Tapes. Fins el 7 de juliol, diferents establiments de restauració del barri ofereixen una tapa singular, acompanyada d’una canya de cervesa o d’un got de vi, per 3 euros

Dissabte, a la Plaça d’Eivissa es celebrarà el 30è aniversari del Grup Sardanista la Florida amb una ballada de sardanes de diferents colles veteranes. Diumenge, 7 de juliol a Plaça de Granada arriba un dels plats forts de la festa la segona Festa Holi amb danses i animació, seguit del “Correaigües” acompanyat de la percussió dels Diables i Diablesses de la Florida.

Podeu consultar el programa aquí, on trobareu tots els detalls per viure les activitats que s’han organitzat des de la Comissió de festes del barri.