Ple municipal Febrer 2021 (resum) Reproduir video

25/02/2021 Ple municipal Febrer 2021 (resum)

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 24-02-2021

  24-02-2021

  Ple Municipal febrer 2021 (2) - Mocions

 • Video: 24-02-2021

  24-02-2021

  Ple Municipal febrer 2021 (1) - Dictàmens

 • Video: 27-01-2021

  27-01-2021

  Ple Municipal gener 2021 (1) - Dictàments i mocions ERC

 • Video: 27-01-2021

  27-01-2021

  Ple Municipal gener 2021 - (2) Mocions C's, L'H En Comú Podem i PP

 • Video: 22/01/2021

  22/01/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Núria Lozano, regidora grup municipal L'H En Comú Podem

  "La reformulació del PDU reconeix la manca de projecte de ciutat del PSC. Necessitem un diàleg de ciutat"

 • Video: 21-01-2021

  21-01-2021

  L'Entrevista - Francesc Belver, portaveu grup municipal del PSC

  "Seguirem el codi ètic del PSC. Estic convençut que l'alcaldessa no haurà de dimitir"

El PP inicia una campanya en defensa dels cossos de seguretat

La iniciativa pretén recollir firmes en suport del col·lectiu

Jonathan Cogul: "Volem seguir oferint pel•lícules perquè la gent desconnecti de la realitat"

El director de màrqueting de Fílmax a l'entrevista de l'Informatiu

El Pla Director de la Gent Gran es comença a concretar

Ha de permetre planificar tot el ventall de serveis adreçats a aquest col·lectiu

 • Antoni Garcia, candidat d'Els Verds-Esquerra Ecologista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 05. 11. 2002

Antoni Garcia, candidat d'Els Verds-Esquerra Ecologista

Eleccions municipals

Els Verds-Esquerra Ecologista de L'Hospitalet han presentat el seu candidat a les pròximes eleccions municipals i el programa electoral. Antoni Garcia serà l'alcaldable.
Antoni Garcia ha estat escollit com a candidat a alcalde per Els Verds-Esquerra Ecologista. Garcia té 29 anys. Ha nascut i viu a L'Hospitalet i és tècnic de Medi Ambient. És membre fundador d'Els Verds de L'Hospitalet, a l'any 93, i ha sigut responsable d'organització i relacions amb els moviments socials dels Verds de Catalunya i portaveu d'Els Verds des l'any 2001. En l'actualitat és coordinador de Els Verds-Esquerra Ecologista de L'Hospitalet.

Els Verds també han presentat el seu programa electoral que té com a eixos principals la política d'habitatge, les polítiques de sostenibilitat, les polítiques de benestar social, la participació ciutadana, un nou model cultural i la solidaritat.

El candidat d'Els Verds vol promoure una nova majoria progressista des d'un nou concepte de l'esquerra plural, que entengui la política i la ciutat d'una altra manera i que assoleixi els reptes socials i ecològics front la dreta que no creu en el municipalisme, i que fomenta en el seu dia a dia tant a la Generalitat com l'Estat, polítiques de desrregulació social i ecològica. En aquest sentit el candidat ha manifestat que " volem arribar acords programàtics i electorals amb ICV i EuiA per enfortir l'espai de l'esquerra plural des de l'identitat de cadascú i promoure un nova majoria progressista a la ciutat".

Pel que fa a iniciatives concretes, Els Verds proposen la creació d'una guarderia publica com a mínim a cada barri, el foment d'un nou model cultural a través del consell de cultura que fomenti la creativitat i la cultura que es desenvolupa a L'Hospitalet, la Creació de la Regidoria de l'Igualtat entre Homes i dones amb un programa sobre la violència domèstica (prevenció, acollida i integració), creixement de la despesa en serveis de despesa social i transferència de competències als Ajuntaments, la defensa i millora de la qualitat de la sanitat amb més recursos humans i tècnics, fomentar la justícia de proximitat, entre d'altres qüestions.

En els aspectes ecològics, Els Verds-Esquerra Ecologista vol desenvolupar polítiques de sosteniblitat transversals a través del Pla d'acció local i l'Agenda 21 per tal de fomentar l'estalvi energètic i les energies alternatives, les polítiques integrals de residus basats en les tres R, de producció neta, per una nova cultura de l'Aigua, combatre la contaminació acústica, contaminació atmosfèrica, mobilitat i transport públic, comerç just i sostenible i compra verda, model urbanístic harmoniós i respectuós amb el medi ambient i arquitectura bioclimàtica.