Resum Ple municipal juny 2022 Reproduir video

23-06-2022 Resum Ple municipal juny 2022

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 22-06-2022

  22-06-2022

  Ple municipal juny 2022 - (3) Mocions L'HECP, PP, renúncia Jaume Graells, precs i preguntes

 • Video: 22-06-2022

  22-06-2022

  Ple municipal juny 2022 - (2) Mocions mocions PSC, ERC i C's

 • Video: 22-06-2022

  22-06-2022

  Ple municipal juny 2022 - (1) Dictàmens

 • Video: 22-06-2022

  22-06-2022

  L'Informatiu - 22-06-2022

 • Video: 21-06-2022

  21-06-2022

  L'Informatiu - 21-06-2022

 • Video: 20-06-2022

  20-06-2022

  L'Informatiu - 20-06-2022

L'Hospitalet combat les onades de calor amb sis refugis climàtics

Els poliesportius del Centre i Gornal i el Centre d'Art Tecla Sala s'afegeixen als parcs de Can Buxeres, les Planes i l'Alhambra

Un home ha mort en un incendi d'un pis al carrer Montseny

Els veïns, que van ser desallotjat per la nit, ja han tornat a les seves llars

Àlex Arenas: "L'arribada de la setena onada ja és un fet"

El físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili, Àlex Arenas a l'Entrevista

L'alcaldessa Marín assegura que la ciutat farà tot el possible perquè el CBL'H jugui la LEB plata

Argumenta que els mèrits assolits a la pista no es poden esguerrar per manca de recursos

L'Ajuntament garanteix plaça en el Districte V per als menors atesos al Centre Obert Naranjos

Les famílies demanen davant el Ple que se'ls asseguri la continuïtat del servei

Es talen dos pins de la Plaça Espanyola durant les obres de remodelació

L'Ajuntament demanarà responsabilitats a qui hagi donat l'ordre sense el seu consentiment

 • Antoni Garcia, candidat d'Els Verds-Esquerra Ecologista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 05. 11. 2002

Antoni Garcia, candidat d'Els Verds-Esquerra Ecologista

Eleccions municipals

Els Verds-Esquerra Ecologista de L'Hospitalet han presentat el seu candidat a les pròximes eleccions municipals i el programa electoral. Antoni Garcia serà l'alcaldable.
Antoni Garcia ha estat escollit com a candidat a alcalde per Els Verds-Esquerra Ecologista. Garcia té 29 anys. Ha nascut i viu a L'Hospitalet i és tècnic de Medi Ambient. És membre fundador d'Els Verds de L'Hospitalet, a l'any 93, i ha sigut responsable d'organització i relacions amb els moviments socials dels Verds de Catalunya i portaveu d'Els Verds des l'any 2001. En l'actualitat és coordinador de Els Verds-Esquerra Ecologista de L'Hospitalet.

Els Verds també han presentat el seu programa electoral que té com a eixos principals la política d'habitatge, les polítiques de sostenibilitat, les polítiques de benestar social, la participació ciutadana, un nou model cultural i la solidaritat.

El candidat d'Els Verds vol promoure una nova majoria progressista des d'un nou concepte de l'esquerra plural, que entengui la política i la ciutat d'una altra manera i que assoleixi els reptes socials i ecològics front la dreta que no creu en el municipalisme, i que fomenta en el seu dia a dia tant a la Generalitat com l'Estat, polítiques de desrregulació social i ecològica. En aquest sentit el candidat ha manifestat que " volem arribar acords programàtics i electorals amb ICV i EuiA per enfortir l'espai de l'esquerra plural des de l'identitat de cadascú i promoure un nova majoria progressista a la ciutat".

Pel que fa a iniciatives concretes, Els Verds proposen la creació d'una guarderia publica com a mínim a cada barri, el foment d'un nou model cultural a través del consell de cultura que fomenti la creativitat i la cultura que es desenvolupa a L'Hospitalet, la Creació de la Regidoria de l'Igualtat entre Homes i dones amb un programa sobre la violència domèstica (prevenció, acollida i integració), creixement de la despesa en serveis de despesa social i transferència de competències als Ajuntaments, la defensa i millora de la qualitat de la sanitat amb més recursos humans i tècnics, fomentar la justícia de proximitat, entre d'altres qüestions.

En els aspectes ecològics, Els Verds-Esquerra Ecologista vol desenvolupar polítiques de sosteniblitat transversals a través del Pla d'acció local i l'Agenda 21 per tal de fomentar l'estalvi energètic i les energies alternatives, les polítiques integrals de residus basats en les tres R, de producció neta, per una nova cultura de l'Aigua, combatre la contaminació acústica, contaminació atmosfèrica, mobilitat i transport públic, comerç just i sostenible i compra verda, model urbanístic harmoniós i respectuós amb el medi ambient i arquitectura bioclimàtica.