Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei Reproduir video

9-7-2020 Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-7-2020

  9-7-2020

  Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

  També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

 • Video: 09-07-2020

  09-07-2020

  L'Informatiu 09-07-2020

 • Video: 08-07-2020

  08-07-2020

  L'Informatiu 08-07-2020

 • Dansa, tapes i jocs de paraules aquest cap de setmana a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 13. 06. 2014

Dansa, tapes i jocs de paraules aquest cap de setmana a L'Hospitalet

Aquest cap de setmana

El cap de setmana arriba ple d’activitats a L’Hospitalet. Nosaltres avui us en destaquem tres: la Nit de Tapes al Mercat de Santa Eulàlia, la segona edició del Street Dance Festival i el Campionat d’Scrabble que organitza el club L’Hescarràs. Totes tres cites tindran lloc aquest dissabte.

Anem per ordre cronològic. El Segon Campionat d’Scrabble de L’Hospitalet es celebrarà a partir de les 10 del matí a la biblioteca Tecla Sala. Es tracta d’una competició a sis rondes, computable per al rànquing de la Federació Internacional d’Scrabble en Català (FISC). Si voleu més informació sobre com participar, cal que us dirigiu al club d’Scrabble de la ciutat, L’Hescarràs.

La segona cita de dissabte la tenim al Poliesportiu Municipal del Centre. Allà es farà la segona edició del Street Dance Festival, el festival de danses urbanes que aplegarà els millors ballarins de l’Estat, juntament amb un prestigiós jurat internacional i diversos Djs. Hi haurà dues categories de competició, el 5 contra 5 Allstyles i el Floor Wars Spain 3 contra 3. El grup que resulti guanyador en aquesta segona categoria anirà al campionat internacional Floor Wars que es celebrarà l’any vinent a Copenhaguen.

I per últim, la nit de dissabte podeu anar al mercat. No, no ens hem confós. El Mercat de Santa Eulàlia celebra, entre les 19.30 hores i la mitjanit, la primera Nit de Tapes. Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat, amb la que les parades es convertiran, per un dia, en petits bars a on serviran tapes elaborades amb productes frescos del mercat. Els preus, entre 1 i 3 euros amb beguda inclosa. També hi haurà música en directe amb el grup RUAH!