Taquilla Inversa 13 juny: Ferran Soriano, 50 anys de trajectòria Reproduir video

13-6-2019 Taquilla Inversa 13 juny: Ferran Soriano, 50 anys de trajectòria

També, la música de Guillem Roma i l'autora Ana de Lacalle

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 15-06-2019

  15-06-2019

  Ple extraordinari de presa de possessió del nou Ajuntament (2019-2023)

 • Video: 13-6-2019

  13-6-2019

  Acústic Guillem Roma

 • Video: 13-6-2019

  13-6-2019

  Entrevista i acústic Guillem Roma

Les formacions polítiques coincideixen en la voluntat d'arribar a grans consensos de ciutat

Responen a la crida al diàleg del discurs d'investidura de Núria Marín

Núria Marín, proclamada alcaldessa amb majoria absoluta dels vots del nou consistori

Aposta pel diàleg i demana el mateix a tots els grups municipals

Incendi en una nau industrial del carrer Sant Antoni

Ha afectat els envans pluvials de l'edifici del costat

Arriba la 22ª edició de l'Hospi CUP

Torneig aleví organitzat per la Unificación Bellvitge

Cloenda dels actes de celebració dels 50 anys del Centre d'Estudis Joan XXIII

La festa de final de curs tindrà un seguit d'activitats lúdiques per a tots

 • Plàudite Teatre exposa el treball dels seus deu anys impulsant les arts escèniques

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 16. 11. 2008

Plàudite Teatre exposa el treball dels seus deu anys impulsant les arts escèniques

Al Centre Cultural de Santa Eulàlia

Plàudite Teatre porta ja 10 anys promocionant i experimentant amb les arts escèniques al barri de Santa Eulàlia. Ara celebren l'aniversari amb una exposició fotogràfica de la seva història.
L'Associació Plàudite Teatre celebra enguany el desè aniversari i amb aquest motiu ha organitzat l'exposició Plàudite Teatre. 10 anys impulsant les arts escèniques, que s'inaugurarà el 13 de novembre al Centre Cultural Santa Eulàlia, on es podrà visitar fins al 26 del mateix mes. "Es tracta d'una instal•lació de quatre plafons amb fotografies de la història de la entitat i de les persones que n'han format part", ha explicat la directora artística i gerenta de Plàudite Teatre, Eugenia Delgado Mata.

Per celebrar l'aniversari també han organitzat una gran festa, al mateix lloc, el 22 de novembre, i la representació, els dies 29 i 30 de novembre, al Teatre Joventut de l'obra El corazón del sueño.

Aquesta obra és una peça de Teatre de Moviment, un tipus de teatre creat i registrat per Plàudite. El muntatge pren el nom d'uns versos lorquians, per la seva atmosfera lúdica i de somnis, una travessia com el camí Universal del Desig. Imatges poètiques creen una atmosfera, que des del moviment ens evoquen el desig de personatges que conviuen amb nosaltres, a vegades a prop i altres vegades llunyans, sempre ple de desitjos que son la seva raó d'existir.

Orígens i activitat de l'entitat

Plàudite Teatre és una associació sense afany de lucre, creada el 1998 amb la finalitat de promoure activitats relacionades amb el món de la cultura, l'art i la formació a través de les arts escèniques.

Des dels seus inicis l'entitat desenvolupa les seves activitats en dues grans àrees: la creació i la formació. Pel que fa a la creació, l'associació destaca per la seva experimentació i la poètica contemporània que han donat lloc a un estil propi, el teatre del moviment. Els resultats d'aquesta experimentació es veuen reflectits després en les seves companyies: Apòstrofe, de teatre professional, i un grup de teatre amateur, Plàudite Teatre.

En l'àrea de formació es crea un model basat en l'experiència pràctica. Així, entre els membres de l'associació hi ha professionals de l'educació, la pedagogia, la psicologia i la comunicació, interessats per les arts escèniques com a vehicle portador de valors. Aquest model ha estat adoptat per l'Escola de Música-Centre de les Arts de L'Hospitalet, on Plàudite Teatre desenvolupa, des del seu inici, el programa formatiu d'activitats en arts escèniques.

"El nostre és un projecte sòlid, madur i de futur, compromès amb la ciutat, i volem ampliar-lo a l'àmbit de la interculturalitat fent intercanvi amb d'altres grups perquè les persones nouvingudes puguin desenvolupar-se culturalment i socialment a través de les arts escèniques", ha declarat la directora gerenta.

Canal-h.net. 16/11/08