Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei Reproduir video

9-7-2020 Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 10-07-2020

  10-07-2020

  L'Informatiu 10-07-2020

 • Video: 9-7-2020

  9-7-2020

  Cinepark: la mort de Morricone i estrenes de cinema

 • Video: 9-7-2020

  9-7-2020

  Acústic: Uënsdei

Recomanacions sanitàries entre música i teatre de carrer

De la mà dels Rolling Vibes Collective fins al 23 de juliol

El Pla Integral de les Planes-Blocs Florida no s'atura a l'estiu

Parlem amb el seu coordinador a l'espai de l'Entrevista

L'AESE dissenya un equip de molt talent

Tornarà a disputar la Copa Catalunya amb David Muñoz com a entrenador

L'oficina d'ocupació del carrer Girona reprén l'atenció presencial

Cal demanar cita prèvia per raons de seguretat

La Fundació La Vinya atén a més de 3.000 persones en situació d'exclusió social durant l'any 2019

L'entitat lamenta que la crisi sanitària hagi comportat més pobresa i vulnerabilitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 06. 2020

La Mostra de Teatre Aficionat de L'H d'enguany serà virtual

Vuit companyies de la ciutat han preparat peces curtes per compartir a les xarxes socials

La pandèmia ha fet que la Mostra de Teatre Aficionat 2020 sigui virtual. Els dies 6 i 7 de juny es podran seguir a les xarxes socials de CulturaLH unes peces curtes d’ELA Teatre, Fugireli Teatre, Grup de Teatre Banyes, la Companyia Javier Villena, Los Jeremías, Plàudite Teatre, Somnis Revolution i el Quadre Escènic del Centre Catòlic.

Durant el mes de juny, les companyies de teatre aficionat de la ciutat es reuneixen per presentar la Mostra de Teatre Aficionat. Aquest any, però, l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 impedeix la trobada.

El confinament ha impedit que les companyies puguin fer la seva feina i impossibilita que puguin mostrar el seu talent damunt d’un escenari. Malgrat tot les companyies no volen perdre el contacte amb el públic i traslladaran la Mostra a les xarxes socials, tot adaptant-se a la situació i preparant petites peces per mantenir una presència virtual.

Pel que fa als horaris, dissabte, 6 de juny, a les 12 h, Fugireli Teatre presenta Fugireli confinats. Com tots els ciutadans, els integrants de la companyia estan confinats i es comuniquen per telèfon. A partir d’aquí la diversió està assegurada.

A les 4 de la tarda, ELA Teatre porta Assaigs confinats on els alumnes, abans de la pandèmia, repassaven textos de Mar i Cel. A les sis de la tarda, serà el torn del Grup de Teatre Banyes amb Una cosa és predicar. Una parella celebra en un hotel el 25è aniversari de noces; i a les 8 del vespre la Companyia Javier Villena oferirà un tast de Cum dederit.

Diumenge, 7 de juny, a les 12 hores, Los Jeremías ens faran riure amb Enredo, ¡qué familia! La peça ens explica les particularitats d’una família. A les 4 de la tarda, Plàudite Teatre presentarà Teatre crític als instituts, una de les peces que Plàudite treballa als instituts de la ciutat. A les sis, el Quadre Escènic del Centre Catòlic arribarà amb una versió confinada de Pere i el llop; i a les 8, serà el torn de Somnis Revolution amb la seva visió especial de La botiga dels horrors.