El Centre d’atenció i Informació de la Dona (CAID) acull durant el mes de novembre “Construccions Identitàries. Work in progress”. Es tracta d’una exposició fotogràfica basada en el camí i les realitats de persones que no es reconeixen amb el gènere adjudicat i s’han iniciat en el món trans. L’exposició, que ja s’ha pogut veure en altres poblacions de Catalunya, es pot visitar des d’ahir a L’Hospitalet. 

 

“Construccions Identitàries. Work in progress” es va inaugurar ahir a Can Colom on l’autora va fer una explicació de totes les seccions de l’exposició. Trànsit, Persones, Vincles i Conceptes són les quatre parts amb què compta l’exposició en les quals es poden veure els processos culturals que experimenta la gent transgènere, famílies implicades i exemples de transvestisme. 

L’Ajuntament de L’Hospitalet va aprovar al juliol el Pla per la diversitat sexual, afectiva i de gènere amb l’objectiu que totes les àrees i de l’Ajuntament actuïn amb perspectiva de gènere i orientació sexual. Per fer un control de totes les accions de l’administració, una comissió de seguiment del CAID fa un treball transversal per garantir la igualtat en tots els casos. En el marc d’aquest pla també es fan campanyes de conscienciació i altres activitats com aquesta exposició per visibilitzar tots els col·lectius. 

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 h i, els dimarts i dijous,  també de 16 a 20 h