Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei Reproduir video

9-7-2020 Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-7-2020

  9-7-2020

  Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

  També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

 • Video: 09-07-2020

  09-07-2020

  L'Informatiu 09-07-2020

 • Video: 08-07-2020

  08-07-2020

  L'Informatiu 08-07-2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 25. 10. 2019

Música, llibres, conferències i nous talents al Festival Blues amb Boggie

La 14a edició del cicle arriba amb novetats

Fins al 30 de novembre L'Hospitalet acollirà diferents activitats relacionades amb el Festival Blues and Boggie. L’exposició Photo EBC i un concert de la Collblanc-Torrassa Band obren aquest divendres el festival, que enguany ha preparat una castanyada-Halloween pel proper dijous.

La inauguració de l’Exposició Photo EBC serà aquest divendres a les 19.30 h al Centre Cultural CollblancTorrassa marcarà l’inici de la cita anual del blues i el boogie & woogie a la ciutat. L’exposició acollirà una mostra fotogràfica de la European Blues Union amb una selecció fotogràfica d’artistes participants en el European Blues Challenge, el concurs que se celebra cada any per a triar en la millor banda europea del gènere.

Tot seguit, a les 20.30h, començarà el concert d’obertura del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet a càrrec de la Collblanc-Torrassa Band. En aquesta ocasió, els joves intèrprets dirigits per Toni Santos porten un repertori basat en els musicals de Broadway. La formació, reforçada amb diferents músics de big band, comptarà amb la veu de la cantant i actriu MoneTeruel.

El programa del festival ofereix concerts de grans del blues and boggie com el virtuós pianista Christian Drozzler acompanyat de la Tonky Blues Band. També destaquen altres noms com el del guitarrista texà Mike Keller al costat de la Balta Bordoy Band i Los Winters fent un tribut a una de les principals figures del blues blanc, el guitarrista Johnny Winter.

El tradicional boggie woogie jubilee, que es farà a l’Auditori Barradas el dissabte 30 de novembre, retrà enguany homenatge a Nova Orleans i a una de les seves figures més emblemàtiques, el fa poc desaparegut pianista, cantant i compositor Doctor John. El concert anirà a càrrec de Joe Krown i Luis Coloma Trio.

L’organitzador Cicle Blues&Boggie, Joan Ventosa, assegura que hem seguit “fidels a la filosofa de qualitat i de varietat del cicle. Estem contents perquè després de 14 anys el festival ha arrelat a al ciutat”.

Una de les novetats d’aquesta edició serà la celebració de la castanyada-Hallowen que tindrà l’ambient dels enterraments a l’estil de New Orlenas, S’ha organitzat una rua pels carrers del barri amb música i actors caracteritzats, que finalitzarà a la Plaça Espanyola on es farà una castanyada

El cicle es complementa amb presentacions de llibres i discos, conferències, una exposició i la vuitena edició del concurs de nous talents que organitza la Societat de Blues de Barcelona.