Taquilla Inversa 10 d'octubre: Entrevista Lídia Pujol Reproduir video

10-10-2019 Taquilla Inversa 10 d'octubre: Entrevista Lídia Pujol

També, Erox Magic, Beluni i ens visita Sui Géneris

 

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Actuació Lídia Pujol

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Erox Magic presenta "9 estels"

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Gastro Lover: Sui Géneris

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 27. 09. 2019

Es posa en marxa la temporada professional de música i escena del Barradas i el Teatre Joventut

Programació tardor-hivern des de l'octubre i fins a finals de desembre

La programació de l'Auditori Barradas i el Teatre Joventut de la tardor-hivern 2019 és una realitat. De l'oferta escènica del Joventut hi destaquen "La Tendresa", de Dagoll Dagom o "La partida d'escacs" amb Jordi Bosch. Els espectacles del Barradas se centren, principalment, en musicals de petit i mitjà format.

"There Was a Fiesta", un híbrid de comèdia i concert ambientada en els anys 60 va marcar l'inici de la temporada de tardor-hivern de música i teatre que es va presentar a l'Auditori Barradas. De la programació del Joventut hi destaquen espectacles avalats per la crítica i el públic com ara "La tendresa", la producció de Dagoll Dagom i T de Teatre, inspirada en Shakespeare.

"Una gossa en un descampat", dirigida per Sergi Belbel i "La partida d'escacs" interpretada per Jordi Bosch, en són altres dels espectacles. El Joventut també tindrà el seu moment experimental amb "Raphaélle".

Gabino Diego és el protagonista de "El desguace de las musas", de la companyia La Zaranda, que ens porta al món de les varietés. El Joventut acull el Festival Acròbates i són previstos els concerts de Carles Dènia o Gerard Quintana que s'endinsa en cançons prohibides o censurades de gent com John Lennon, Víctor Jara, Sex Pistols o Albert Pla.

Programació de l'Auditori Barradas

El Barradas se centra en una oferta musical de petit i mitjà format. Cal recordar que és un dels espais principals del Festival Acròbates amb la presència de Benjamín Prado, acompanyat de Shuarma; Sandra Bautista que presenta disc. L'historiador Ian Gibson, acompanyat del pianista Lluís Santana, intentarà explicar-nos els darrers anys d'Antonio Machado en un concert-conferència.

També han programat concerts del Festival Django, del Blues&Boogie o el tradicional concert de Nadal a ritme de Big Band amb Gemma Abriés&Vicenc Martín Dream Big Band. Pel que fa a espectacles familiars de titelles cal destacar "El monstre de colors" i "La lluna d'en Joan" o "El meu primer festival".