Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín Reproduir video

14-11-2019 Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín

També l'humorista Sergio Picón i Gastro Lover

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-11-2019

  14-11-2019

  Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín

  També l'humorista Sergio Picón i Gastro Lover

 • Video: 7-11-2019

  7-11-2019

  Acústic Sandra Bautista

 • Video: 7-11-2019

  7-11-2019

  Entrevista i actuació Danilo Marinho

La Guàrdia Urbana de L'H fomenta l'educació vial i cívica a les escoles

Alumnes de Primària reben formació dins el programa "Caminem segurs"

El Bellsport i el Sant Josep Obrer busquen l'ascens de categoria

Dominen el grup 3 de la Tercera Catalana femenina

Talls de trànsit al Districte V

A l'av. Tomàs Giménez i al carrer d'Andorra

 • El Centre Cultural Sant Josep ja té a punt les activitats de la tardor

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 08. 2019

El Centre Cultural Sant Josep ja té a punt les activitats de la tardor

Des de setembre i fins desembre

El Centre Cultural Sant Josep inicia el proper mes de setembre un seguit d'activitats amb cursos, tallers, exposicions i màgia sense oblidar un clàssic com són els Pessics de Ciència. Entitats com ara el Club d'Escacs Torreblanca, Gospel Hearts o la Coral Heura hi fan les seves activitats en el sí de aquest equipament cultural.

Un centre cultural de referència des de fa molts anys on hi ha de tot i per a tots. El Centre Cultural Sant Josep ja ho té tot preparat per oferir un ampli ventall d'activitats de tot tipus com ara la Iniciació a l'ús de l'ordinador, al mòbil i a la Tablet o un Curs de Fotografia per a tothom.

Seran les primeres propostes que començaran el 7 d'octubre i es perllongaran fins a finals de novembre. Abans, però, el 20 de setembre començarà un curs de guitarra per a infants que s'allargarà fins el 20 de desembre. Una hora de classe, cada divendres, en horari de tarda.

No hi faltaran els cursos d'Iniciació a la Màgia per a infants o el Taller de Costura. Una altra oferta del centre cultural és la Xarxa d'Intercanvi de coneixements on tothom pot transmetre allò que sap i aprendre allò que li fa il•lusió.

Pessics de Ciència

El Centre Cultura Sant Josep ofereix des de fa quinze anys la possibilitat d'acostar-se als coneixements científics i tecnològics de la mà de persones investigadores o docents. Un clàssic que es pot acompanyar d'un Curs de programació i robòtica educativa per impulsar la competència digital i la vocació tecnològica.

Començarà el 17 d'octubre i durarà fins el 12 de desembre. També es farà de 16 de gener al 26 de març, de 7 a 9 del vespre i la matrícula és gratuïta. És un curs de 40 hores per a majors de 16 anys que farà una aproximació als llenguatges de programació Scratch i ArduinoBlocks.

No hi faltaran en la programació de tardor del Centre Cultural Sant Josep les exposicions com ara la de Ricard Monrós i Audí "Quadres quadrats de quatre en quatre" que mostra muntatges fotogràfics. S'inaugura el 13 de setembre, a les 20 hores.

Altres exposicions seran "La terra és al cel", de Manel Soria o "Cent anys de la taula periòdica dels elements". Pel que fa a les entitats, el Club d'Escacs Torreblanca en fa una escola per a infants i adults. Gospel Hearts convida a qui li agradi cantar aquesta música que s'hi apunti mentre que la Coral Heura assaja els divendres amb el Cor femení i busquen noves veus femenines, sobretot, mezzos i contralts.

Finalment, l'Associació Catalana de Fibromiàlgia fa tallers de relaxació, musicoteràpia, tai-txí i de memòria al llarg de la setmana perquè els afectats per aquesta malaltia que estiguin interessats, s'hi apuntin.