Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2020 Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 24-07-2020

  24-07-2020

  L'Informatiu 24-07-2020

 • Video: 23-7-2020

  23-7-2020

  Kongsultori Influencer: estiu desconfinat... o no

 • Video: 23-7-2020

  23-7-2020

  Reportatges: Canvis al Festival Per Amor a l'Hart

Consensuat el nou Pacte Local per a l'Ocupació 2020-2023

En temps rècord i circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia

Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres de la nova escola Ernest Lluch

Els estudis arqueològics n'hauran de determinar les característiques i l'estat de conservació

Cancel·lacions i reserves en l'últim minut per viatjar de vacances

El rebrots canvien els plans dels hospitalencs

Nissan i els sindicats acorden que no hi hagi acomiadaments fins a finals de 2021

La companyia es compromet a mantenir els llocs de feina i els treballadors abandonen la vaga

El Summer Experience es reprograma del 27 d'agost al 9 d'octubre

Amb activitats culturals a tots els districtes de la ciutat

 • El Centre Cultural Sant Josep ja té a punt les activitats de la tardor

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 08. 2019

El Centre Cultural Sant Josep ja té a punt les activitats de la tardor

Des de setembre i fins desembre

El Centre Cultural Sant Josep inicia el proper mes de setembre un seguit d'activitats amb cursos, tallers, exposicions i màgia sense oblidar un clàssic com són els Pessics de Ciència. Entitats com ara el Club d'Escacs Torreblanca, Gospel Hearts o la Coral Heura hi fan les seves activitats en el sí de aquest equipament cultural.

Un centre cultural de referència des de fa molts anys on hi ha de tot i per a tots. El Centre Cultural Sant Josep ja ho té tot preparat per oferir un ampli ventall d'activitats de tot tipus com ara la Iniciació a l'ús de l'ordinador, al mòbil i a la Tablet o un Curs de Fotografia per a tothom.

Seran les primeres propostes que començaran el 7 d'octubre i es perllongaran fins a finals de novembre. Abans, però, el 20 de setembre començarà un curs de guitarra per a infants que s'allargarà fins el 20 de desembre. Una hora de classe, cada divendres, en horari de tarda.

No hi faltaran els cursos d'Iniciació a la Màgia per a infants o el Taller de Costura. Una altra oferta del centre cultural és la Xarxa d'Intercanvi de coneixements on tothom pot transmetre allò que sap i aprendre allò que li fa il•lusió.

Pessics de Ciència

El Centre Cultura Sant Josep ofereix des de fa quinze anys la possibilitat d'acostar-se als coneixements científics i tecnològics de la mà de persones investigadores o docents. Un clàssic que es pot acompanyar d'un Curs de programació i robòtica educativa per impulsar la competència digital i la vocació tecnològica.

Començarà el 17 d'octubre i durarà fins el 12 de desembre. També es farà de 16 de gener al 26 de març, de 7 a 9 del vespre i la matrícula és gratuïta. És un curs de 40 hores per a majors de 16 anys que farà una aproximació als llenguatges de programació Scratch i ArduinoBlocks.

No hi faltaran en la programació de tardor del Centre Cultural Sant Josep les exposicions com ara la de Ricard Monrós i Audí "Quadres quadrats de quatre en quatre" que mostra muntatges fotogràfics. S'inaugura el 13 de setembre, a les 20 hores.

Altres exposicions seran "La terra és al cel", de Manel Soria o "Cent anys de la taula periòdica dels elements". Pel que fa a les entitats, el Club d'Escacs Torreblanca en fa una escola per a infants i adults. Gospel Hearts convida a qui li agradi cantar aquesta música que s'hi apunti mentre que la Coral Heura assaja els divendres amb el Cor femení i busquen noves veus femenines, sobretot, mezzos i contralts.

Finalment, l'Associació Catalana de Fibromiàlgia fa tallers de relaxació, musicoteràpia, tai-txí i de memòria al llarg de la setmana perquè els afectats per aquesta malaltia que estiguin interessats, s'hi apuntin.