Taquilla Inversa 17 d'octubre: Reproduir video

17-10-2019 Taquilla Inversa 17 d'octubre: "Raphaëlle", al Teatre Joventut

I, la música de Martínez i Cinepark amb el Festival de Sitges

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 17-10-2019

  17-10-2019

  Cinepark: Festival internacional de cinema de Sitges

 • Video: 17-10-2019

  17-10-2019

  Entrevista i acústic Martínez

 • Video: 17-10-2019

  17-10-2019

  Acústic Martínez

Comença la 43a edició dels Jocs Escolars

Hi participaran uns 8.000 infants i joves en diferents disciplines esportives

L'Hospi, a l'assalt del liderat

El CE L'H visita diumenge (17h.) el camp de la Pobla de Mafumet

El CB L'Hospitalet busca la primera victòria com a visitant

S'enfronta dissabte a la pista del Gran Canaria "B"

L'Espai Hybris comença temporada

Centrada en la poesia i la música

Seguiment de la jornada de vaga del 18-O

La Granvia ja està oberta al trànsit

 • Les Biblioteques de L'H recomanen llibres per gaudir aquest agost

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 08. 08. 2019

Les Biblioteques de L'H recomanen llibres per gaudir aquest agost

Per fomentar l'hàbit de la lectura en el temps de lleure de les vacances

Les Biblioteques de la ciutat recomanen un seguit de llibres per a nens, joves i grans tot aprofitant l'estiu, les vacances i el poder disposar de més temps per dedicar-li a la lectura. Llibres de tots els gèneres i estils on, de ben segur, trobareu el més adient als vostres gustos.

El plaer de la lectura es pot gaudir durant tot l'any. Sempre es pot trobar el moment per gaudir-ne però és ben cert que el temps de lectura per excel•lència és l'estiu, i en concret, el període de vacances.

Les Biblioteques de L'Hospitalet en són ben conscients d'això i ens han deixat una llista inabastable de títols. Recomanarem uns quants... encara que la decisió última és de vostès per llegir allò que més els agradi.

"Annabelle" de Lina Bengtsdotter, "La Sonrisa de los pájaros", de Lea Vélez, "La hija de la española", de Karina Sainz Borgo, "El estilita", d'Uri Costak, o "El Carrusel de las confusiones", del recentment desaparegut Andrea Camilleri, serien algunes de les nostres recomanacions dels llibres per a adults.

Llibres recomanables per a infants serien: "Los cuentos de Willy", d'Antony Browne, "Harper i el paraigua màgic", de Cerrie Burnell, "No llegiré aquest llibre", de Julve&Copons, "En Silvestre i la pedra màgica", de William Steig, "Animales Superhéroes", de Raphaël Martín o "El mar ho va veure", de Tom Percival.

I pel que fa a lectures per a joves és molt interessant "Un monstre ens ve a veure", de Patrick Ness. Altres recomanacions serien "Els ulls se'm van tancar", de Patrick Bard, "13 perros y medio", de Fernando Lalana, "Una canço de molt lluny", d'A.F.H Arrold, "La Guerra dels botons: un relat de la gran guerra", d'Avi o "Los fantasmas favoritos" de Roald Dalh, el gran mestre gal•lès.

Unes quantes recomanacions d'un ventall amplíssim on escollir. La darrera paraula l l'elecció final els toca a vostès. Gaudeixin!!