Taquilla Home Gourmet- Reproduir video

25-5-2020 Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 25-5-2020

  25-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

 • Video: 22-5-2020

  22-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Sweet Words" del Mizuwari Cocktail Bar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 14. 08. 2019

La productora hospitalenca Fitzcarraldo Films continua acumulant reconeixements

"Trivial", participa al Festival de Tarazona i Moncayo, aquest cap de setmana

Fitzcarraldo Films no para d'acumular premis, reconeixements i seleccions dels seus curts als diferents festivals de cinema d'arreu d'Espanya. El curt "Trivial", de Fran Menchón, participa al Festival de Tarazona i Moncayo, aquest cap de setmana, després de fer-ho al de Calahorra. A principis d'any tenen previst rodar-ne la segona part.

Seleccions i premis acompanyen des de fa temps a la productora de L'Hospitalet, Fitzcarraldo. Formada per gent jove boja pel món del cinema tenen un important reconeixement dins del món del cinema i, en especial, en el camp dels curtmetratges.

Ara toca participar al Festival de Tarazona i Moncayo i en cas de guanyar tindran l'oportunitat de participar als Premis Goya. "Trivial" ha estat dirigit per Fran Menchón i Sandra Reina i protagonitzat per Macarena Gómez i Alejandro Cano. Una partida de trivial que, aparentment, serà fàcil de guanyar davant de la parella rival. Les sorpreses arriben un xic més tard en aquest curt de 14 minuts.

Fitzcarraldo té previst continuar fent diversos videoclips i començar el rodatge de la segona part de "Trivial", a principis d'any. La hipocresia de l'ésser humà al descobert i com afecta al devenir diari propi i de la gent que ens envolta.