Taquilla Inversa 16 gener: Anna Roig i Àlex Cassanyes amb Reproduir video

16-1-2020 Taquilla Inversa 16 gener: Anna Roig i Àlex Cassanyes amb "La Tendresse"

El Let's Festival i la pianista Laura Farré Rozada

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Acústic Anna Roig i Àlex Cassanyes, "La Tendresse"

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Entrevista: XVa edició del Let's Festival

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Entrevista: La pianista i matemàtica Laura Farré Rozada

Alumnes de 4t d'ESO de l'escola Santa Marta volen aconseguir 100.000 euros per una causa solidària

Aniran destinats a projectes d'investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu

Prova de foc pel CB L'H davant del líder

Dissabte rep al Bàsquet Girona (20h)

Òmnium Cultural presenta la nova gestora provisional a L'H

Ha coincidit amb el primer permís penitenciari de Jordi Cuixart

El Sónar fa públic el cartell de la 27a edició

Destaca el directe de The Chemical brothers

Noves grades i paviment a la pista del Poliesportiu Municipal de les Planes

S'han aprofitat les vacances de Nadal per fer les millores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 20. 07. 2019

Neix el Pinya's Summer Fest, el nou festival d'art jove

La festa final del concurs L'H téTalent canvia de format per esdevenir un festival d'estiu

L'H té talent es renova. La final d'aquest concurs de talent jove de L'Hospitalet, l'antiga Nit dels Estudiants, ha desaparegut per donar pas al Pinya's Summer Fest, un festival jove que aquest divendres s'estrenava al Centre Cultural Tecla Sala oferint tot el que ofereix una gran festa. Música, dansa, gastronomia i molt talent.

Un format nou pels nous artistes emergents de L'Hospitalet. La festa final del concurs de joves talents L'Hté Talent canvia de format i de nom. El que era la Nit dels Estudiants passa a ser el Pinya's Summer Fest, i el que era una mostra de final de curs és ara un petit festival d'estiu on els artistes incipients de la ciutat poden coquetejar amb el món professional. Isabel Serrano, presidenta de l'Associació d'Estudiants, explicava que "la primncipal diferència és que per fer un format nou, més fresc i més jove, l'hem tret al carrer, fent una versió més gran i a l'aire lliure".
Com als grans festivals, al Pinya's Summer Fest es podia trobar food trucks, música, dansa, molt d'ambient, i sobretot, molt talent. El nou format de la final del concurs va concentrar tots els finalistes en una sola nit al Centre Cultural Tecla Sala, donant una oportunitat als joves artistes de expressar-se davant el públic i de ser vistos per molts. Pels músics de Beer & Wine, per exemple, participar a la final suposa "una bona oportunitat per donar-nos a conèixer, per gaudir i fer gaudir a la gent i passar una bona estona tots junts".
Els talents emergents van poder, a més, compartir escenari amb artistes consagrats el grup Mr. Kilombo. Acompanyament professional per joves que ja parlen com a estrelles. La jove Gisela Quirós deia que el secret és "el treball i la constància. Això va començar com un joc, però és real, i ja estic a la final".
No tots, però, s'han acostumat als focus, la ballarina Valeria Vila, un altre de les finalistes, es posava nerviosa al ser entrevistada, i deia que no sabia ben bé que respondre en aquests casos. Però després agafava embranzida per explicar tot l'esforç que els havia costat arribar fins aquí.
Si mantenen la mateixa desimboltura per acostumar-se als escenaris que tenen per fer-se als micròfons de la premsa, segur que seguiran arribant a moltes finals com la de divendres.