Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei Reproduir video

9-7-2020 Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-7-2020

  9-7-2020

  Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Uënsdei

  També, slam amb Marta Belmonte i Cinepark

 • Video: 09-07-2020

  09-07-2020

  L'Informatiu 09-07-2020

 • Video: 08-07-2020

  08-07-2020

  L'Informatiu 08-07-2020

 • És temps de Summer Experience
 • És temps de Summer Experience

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 07. 06. 2019

És temps de Summer Experience

Es presenta el programa d'activitats culturals d'estiu

L’Hospitalet s’omple de propostes culturals aquest estiu. Arriba una nova edició del Summer Experience amb un calendari intens d’espectacle de música, teatre,circ, dansa, cinema i poesia, entre d’altres. Més d’un centenar de propostes a diferents barris de la ciutat adreçat a un públic familiar.

Les altes temperatures conviden a passar més temps fora de casa i el Summer Experience arriba per quedar-se durant tot l’estiu per, segons el regidor de cultura en funcions, David Quirós, “portar la cultura a tots els barris i a tots els públics de forma festiva”. Quirós ha afegit que “la programació està pensada per públic familiar amb més de 100 activitats on tothom pugui trobar el seu espai”

Una de les novetats és el Primer Festival Fusion SLHam de poesia, música i dansa que es farà divendres de juliols als jardins de la Biblioteca de Can Sumarro.

Les activitats a espais emblemàtics de la ciutat.

El jardí de la Biblioteca Can Sumarro és un dels espais de trobada amb la ja tradicional jornada de concerts de jazz manouche, a càrrec dels músics i alumnes de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, sessions de música de cinema amb la Collblanc-Torrassa Banda i el festival de música Petit Format.

La rambla de la Marina i la plaça de Lluís Companys estan reservades un any més per al festival Per Amor a L’Hart amb els espectacles d’arts de carrer i al Pavelló d’Esports se celebrarà el 7è Festival de Danses Urbanes. Enguany s’estrena el Festival Fusion SLHam de poesia, música i dansa.

A Collblanc-la Torrassa, torna el Jardí secret al parc de la Marquesa i Torre Barrina, amb espectacles de teatre científic, concerts de flamenc fusió, blues i rock. També hi haurà monòlegs d’alçada científica amb la participació d’Idibell i Eduscopi.

A Santa Eulàlia i Granvia Sud, el Centre Cultural Santa Eulàlia és el protagonista dels dijous, amb música a càrrec de Konguito DJ, DJ Txarnego i Andreu Pitarch Quartet; circ amb Flou Papagayo, i titelles i manipulació d’objectes amb l’espectacle Trash.

A la Florida i les Planes, els alumnes de l’assignatura de cinema de l’Institut Eduard Fontserè han organitzat Filmserè, Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida. Les projeccions es faran al parc de la Pau i al Centre Cultural la Bòbila. La calor de les nits d’estiu hi haurà cinema a la fresca al parc dels Ocellets, la plaça de la Carpa, el parc de la Pau i la plaça de la Llibertat.

El Cinema a la fresca a Pubilla Cases i Can Serra arriba a més dels concerts de Bestiar Universal, amb Maamut i Gôlut, La Maravillosa Cabeza Parlante i Catástrofe Club, i Terrats en cultura amb l’espectacle de cabaret Johnny & Vienna, al terrat del Centre Cultural la Bòbila.

Finalment, a Bellvitge i Gornal, l’estiu es concentra al parc de Bellvitge, amb concerts de reggae, ska i rock, festa flamenca, circ i hip-hop, entre altres propostes.

Pots consultar el programa aquí.