Taquilla Home Gourmet- Reproduir video

25-5-2020 Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 25-5-2020

  25-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

 • Video: 22-5-2020

  22-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Sweet Words" del Mizuwari Cocktail Bar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 06. 06. 2019

La Colla Jove de L'H posa en marxa la iniciativa "El 9 fem L'H plaça de 9"

Per potenciar la cultura catalana a la ciutat

Aquest proper diumenge dia 9, la Colla Jove de L’H organitza un trobada castellera a la plaça de l’Ajuntament per a fer amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca i els Castellers del Prat una actuació de màxim nivell. L'objectiu és aconseguir un castell de nou i situar a la ciutat en el panorama casteller.

Els castells de 9 són de màxima dificultat, molts d’ells estan considerats de gamma extra. La colla que per primer cop ho aconsegueix a la plaça de l’Ajuntament rebrà un reconeixement amb una placa commemorativa que es col•loca en una de les parets de la plaça.

Annabel Berruezo, de la Colla Jove de L’H, assegura que “per nosaltres és un somni perquè portem gairebé 19 anys i mai hem vist un castell de 9 pisos a la ciutat”

D’altres poblacions més petites fa anys que ja són plaça de nou com el Prat.

L’objectiu és múltiple, d’una banda aconseguir que L’Hospitalet s’inclogui al llistat de places en les que s’han alçat castells de 9 pisos; apropar la cultura popular i tradicional a la ciutadania de L’Hospitalet, i ubicar-la com a ciutat referent en el món casteller.

El mateix diumenge, hi haurà també mostres de cultura tradicional catalana com diables, gegants o bestiar. La jornada finalitzarà amb un concert a la zona de rambla de la Marina amb l’avinguda del Carrilet. Aquests dies, la colla assaja al poliesportiu del Gornal. La cita és aquest diumenge 9 de juny, a les 11:30h