Taquilla Home Gourmet- Reproduir video

25-5-2020 Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 25-5-2020

  25-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

 • Video: 22-5-2020

  22-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Sweet Words" del Mizuwari Cocktail Bar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 06. 2019

El teatre com a valor en l'educació

Es presenta la nova temporada dels serveis educatius del Teatre Joventut i l'Auditori Barradas

Més de 4.600 alumnes de 50 escoles de la ciutat han passat pels serveis educatius del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas que ja fa dos anys que funciona a la ciutat. Un iniciativa que, de la mà de Plàudite Teatre, vol apropar el teatre i els seus valors a la comunitat educativa. Ja s’ha presentat la programació de la nova temporada.

Una de les companyies que participen a la programació d'aquest any és la Fundación Teatro Joven que representarà l’obra Gazoline, que segons el coordinador de la companyia, David Peralto, “és un somni que hem perseguit durant molt de temps perquè la representen només joves de raça negre. Ens preocupen els valors universals que es puguin transmetre a través del teatre com ara la llibertat o la justícia, i hem pogut començar a treballar per donar visibilitat a la diversitat ètnica”

Peralto afegeix que “el teatre és l’eina que més pot impactar als adolescents, perquè els fa reflexionar sobre qüestions com l’educació en valors.”

En aquest sentit, Eugènia Delgado, directora de Plàudite Teatre, ha recordat que “es tracta d’espectacles que es poden veure en qualsevol cartellera i no creats especialment per a la comunitat educativa”. Des de Plàudite, apunta Delgado, “fem de pont entre els centres educatius i el teatre”

La temporada dels serveis educatius comença al mes d’octubre i acaba al mes d’abril, tot coincidint amb el curs lectiu de les escoles i dels instituts de la ciutat.