Els Mitjans de comunicació de L’Hospitalet realitzaran, un any més, un desplegament especial per informar la ciutadania del desenvolupament de les Festes de Primavera. L’Hdigital obre una secció al portal, el Diari de L’Hospitalet ha publicat una edició especial i la Televisió de L’Hospitalet farà programes en directe durant les Festes.

Pel que fa a l’especial Festes de Primavera de L’Hdigital, inclou notícies, vídeos i galeries fotogràfiques, a més de l’agenda d’activitats per seguir en tot moment què es fa durant les festes.

A més, L’Hdigital i el programa de Televisió L’H Taquilla Inversa sortejaran dues entrades dobles per assistir als concerts de Rozalén i Beret a La Farga. Aquest dimecres es coneixeran el nom dels guanyadors.

I ja els dies de les Festes, Televisió de L’Hospitalet oferirà en directe el pregó i el Toc d’inici el 25 d’abril a partir de les 19.30h, que també es podrà seguir per streeming a L’Hdigital i posteriorment a la carta.

Del 26 al 28 d’abril, la ‘tele’ de la ciutat instal·larà un plató a la plaça de l’Ajuntament on farà programes en directe, que es podran seguir per la TDT i per L’Hdigital, tant al web com a l’app dels Mitjans de Comunicació de L’H.

Dissabte 27 (a partir de les 17.30h) i diumenge 28 (a partir de les 11.30h) s’emetran reportatges, entrevistes i notícies al voltant del programa de festes. El dia 28, a més, la redacció estarà atenta al desenvolupament de la jornada d’eleccions generals, que coincideix amb l’últim dia de les festes.

Et convidem a veure el vídeo promocional de les activitats especials de Televisió de L’Hospitalet que tenen com a protagonista al drac de les Festes de Primavera 2019 (pitja el botó de la fotografia superior).