Taquilla Inversa 17 gener - Entrevista i acústic Marcos Deker Reproduir video

17-1-2019 Taquilla Inversa 17 gener - Entrevista i acústic Marcos Deker

Carmen Sereno ens presenta, també, "Maldito Síndrome de Estocolmo"

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 17-1-2019

  17-1-2019

  Entrevista a l'escriptora hospitalenca Carmen Sereno

 • Video: 17-1-2019

  17-1-2019

  Acústic de Deker

 • Video: 17-1-2019

  17-1-2019

  Reportatge: L'H Strikes

L'Hospi viatja a Llagostera amb l'objectiu dels tres punts

En cas d'empat els riberencs s'endurien el gol average

Al Torrons Vicens CB L'Hospitalet només li serveix la victòria

Rep dissabte (20h) al líder, el Lucentum Alacant

L'Hospital de Bellvitge bat el rècord de trasplantaments de cor

L'any 2018 es van realitzar 25 intervencions

Inseguretat i neteja són els factors que més preocupen a la ciutat

El govern local presenta les dades del Baròmetre d'opinió pública 2018

Nou jutjat de primera instància a L'H

El nou espai permetrà descongestionar la resta de jutjats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 16. 05. 2018

La quarta edició del festival 'Understanding Desing' arriba a L'Hospitalet

Tres dies on més de 25 dissenyadors de tot el món mostraran el seu talent

L'Hospitalet es prepara per acollir la celebració del festival 'Understanding Desing', del 16 al 19 de maig. Una trobada on més de 25 dissenyadors donaran mostra del seu talent i creativitat en diferents exposicions, instal·lacions, conferències i workshop. I és que l'objectiu del festival és ensenyar com el disseny pot millorar la societat

Sota el nom New Realities, dissenyadors i creadors, tant d'àmbit nacional com internacional aprofundiran sobre el rol del disseny en la concepció de nous escenaris, tant en l'entorn virtual com físic.

El Districte Cultural serà un dels centres d'operacions del festival, on es podrà veure el treball dels artistes Lolo & Sosaku, amb una instal·lació anomenada d'Intern, inspirada en el Gólem de la mitologia jueva, on un ésser fet de matèria inanimada cobra vida. Serà el dijous, 17 de maig, de 19.30 a 22 hores. Una instal·lació artística que es podrà veure al taller dels seus creadors al carrer del Cobalt, 53.

Des dels seus inici com a pintors, escultors i videoartistes, Lolo & Sosaku no han deixat d’experimentar obsessionats per trobar alguna cosa nova. Fa anys van començar a crear escultures sonores que fan servir les forces naturals com els pèndols i l’electricitat per fer sons que cobrin vida.

El festival manté una estreta col•laboració amb institucions docents relacionades amb el disseny com ELISAVA, LCI i ESdesign (el centre de formació de Planeta a L’Hospitalet), on es realitzaran els workshops. L’objectiu de bona part de les activitats és compartir i investigar diferents tipologies de creació i producció per tal que tant estudiants com docents, així com el públic general i els professionals, puguin conèixer nous plantejaments i incorporar aquestes eines en el seu dia a dia o en el desenvolupament dels seus projectes.

En aquest marc, dissabte, 19 de maig, el Centre de Formació del Grupo Planeta, acollirà durant tot el matí un workshop, dirigit per l’estudi d’arquitectura MAIO, per treballar al voltant de la idea de la fragilitat i la seva relació amb l’arquitectura.

Understanding Design és un festival anual al voltant de la cultura del disseny contemporani i d’avantguarda, organitzat per l’Associació Understanding Design. El potencial del festival radica en investigar i compartir noves metodologies del disseny i processos creatius, processant aquesta informació per tal de generar contingut propi i personalitzat a través de col•laboracions amb dissenyadors, empreses i entitats.