Taquilla Inversa 29 nov - Entrevista i acústic Carlos Sadness Reproduir video

29-11-2018 Taquilla Inversa 29 nov - Entrevista i acústic Carlos Sadness

També, l'hospitalenc Daniel Arrébola i la banda Borraz con Zeta

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 30-11-2018

  30-11-2018

  Prisma Musical: Activitats per a persones amb discapacitat intel·lectual

 • Video: 29-11-2018

  29-11-2018

  Taquilla Inversa 29 nov - Entrevista i acústic Carlos Sadness

  També, l'hospitalenc Daniel Arrébola i la banda Borraz con Zeta

 • Video: 28-11-2018

  28-11-2018

  Aula L'H 28 novembre - Cooperative escolars. L'exemple dels centres Bernat Desclot i Institut Europa

 • El CNL de L'Hospitalet organitza el Dictat Popular el 17 d'abril, al Barradas

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 13. 04. 2018

El CNL de L'Hospitalet organitza el Dictat Popular el 17 d'abril, al Barradas

En el sí de les Festes de Primavera tot commemorant l'Any Pompeu Fabra

Aquest 17 d'abril es convoca el Dictat Popular a l'Auditori Barradas, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet. Pot participar-hi tothom i el dictat consistirà en una lectura en veu alta que farà l'actriu Anna Barrachina d'un text sobre Pompeu Fabra en el seu 150 aniversari del seu naixement. Qui vulgui posar a prova el seu català té una bona oportunitat per comprovar-ho.

Tot aprofitant la commemoració del 150 aniversari del naixement de Pompeu Fabra, el Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet organitza un Dictat Popular, aquest 17 d'abril, a l'Auditori Barradas en un acte festiu que es fa en el sí de les Festes de Primavera.

L'objectiu és posar a prova el nostre nivell de català. L'actriu Anna Barrachina llegirà en veu alta tot el text sencer i a continuació es farà una lectura fragment per fragment. A més, es dictaran 10 paraules per desfer el desempat en cas que calgui. El text es dictarà amb els signes de puntuació, per tal de posar l'èmfasi en l'ortografia.

Aquest anirà sobre Pompeu Fabra i es mantindrà en secret fins el moment mateix de dictar-lo. La inscripció cal fer-la en línia a través de l'adreça cpnl.cat/dictatlh, per telèfon al 93 440 65 70, o bé personalment al CNL de L'Hospitalet. Qui no s'hagi inscrit podrà fer-ho el mateix dia del dictat en cas que hi hagi places disponibles.

El resultat es farà públic el mateix dia 17 d'abril. Es diran els noms i cognoms de les tres persones guanyadores del Dictat Popular amb els tres textos que continguin menys errors ortogràfics. En cas d'empat, es tindran en compte les 10 paraules de desempat dictades.

El primer premi consistirà en un dinar per a dues persones al restaurant Debut i dues entrades per al Teatre Joventut o l'Auditori Barradas.