Taquilla Inversa 21 març: Enric Montefusco presenta Reproduir video

21-3-2019 Taquilla Inversa 21 març: Enric Montefusco presenta "Diagonal"

La música d'Amarela i "Dancing with frogs"

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Hospitalet Gastronòmic visita la Braseria Galícia

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Llibres: Biblioteca Josep Janés

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Entrevista i acústic Amarela

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 06. 04. 2018

L'Akelharre Percutiu arriba a la 3a edició

Percussió, música i teatre es fusionen pels carrers del Centre

La colla de diables i tabalers dels Fills de la Flama i el col·lectiu Akelharre Jove han organitzat la tercera edició de l'Akelharre Percutiu. Es tracta d'un espectacle itinerant per diversos carrers del Centre amb la percussió, el teatre i les arts de carrer com a protagonistes. 

La jornada ha reunit alguns dels grups de percussió més destacats del panorama català, així com altres grups de tabalers de L'Hospitalet. L'acte, que s'ha dividit en tres trams, ha passat per punts com la Riera de l'Escorxador, Can Riera, la plaça de l'Ajuntament i la Rambla de la Marina.

Els primers en actuar han estat les colles locals: Diables Kabra, Skamot Diabòlic i Diables de la Florida Posteriorment, han actuat les colles convidades.

Segons Irene Gómez, membre d'Akelharre Jove, cal destacar la participació de Sound de Secà, una banda de percussió d'alt nivell que ha presentat recentment el seu nou espectacle a la Fira de Tàrrega i que s'ha donat a conèixer per primer cop a terres barcelonines. També hi han estat presents Somsó Batucada, un conjunt exclusivament femení, i el grup d'Igualada Protons.

Per tancar l'espectacle itinerant, Fills de la Flama i els seus dos projectes formatius, Patunyetes i Durmmerxs, han presentat Zènit,  el nou espectacle de Fills de la Flama que segons el membre del grup, Guillermo Marín, tracta sobre la creativitat i està ple de sorpreses.

Irene Gómez ha destacat que l'Akelharre Percutiu "és una activitat cultural autogestionada per joves i que busca que tothom en pugui gaudir, pel fet de ser al carrer". Gómez també ha explicat que "és una festa transformadora a què també se li vol donar una perpectiva de gènere".

La jornada va conclòs amb la música de Montón Fiestao i InversenBand DJ Nafentt.