Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Los Pellas (Jose Corbacho i Peter Koo) Reproduir video

12-07-2018 Taquilla Inversa - Entrevista i acústic Los Pellas (Jose Corbacho i Peter Koo)

I també, l'espai Hybris, del Districte Cultural i el nou mural 12+1

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 18-07-2018

  18-07-2018

  Aula L'H 18 de juliol - Cuinar amb nens. Parlem amb la cuinera Ada Parellada

  i també, Microteatre al centre Pare Enric d'Ossó

 • Video: 18-07-2018

  18-07-2018

  Clip Aula L'H 18 de juliol - A fons. Microteatre al centre Pare Entic d'Ossó

 • Video: 18-07-2018

  18-07-2018

  En 5 minuts - Espai Hybris. Espai de creació i divulgació cultural

Una segona vida per a les ulleres velles

Dues òptiques de L'H col•laboren amb una ONG de salut visual amb col.lectius desafavorits

L'H reconeix als seus esportistes

S'ha destacat el paper de l'esport femení

Nora Galve i Violeta Verano, a punt per debutar al mundial júnior de bàsquet

Aquesta temporada han guanyat el campionat d'Espanya

Un grup de joves participen al projecte Florida Circus Time

Amb monitoris formats pel Cirque du Soleil

L'equip masculí de l'AEC Collblanc disputarà la Primera Catalana

Degut a la situació financera de l'entitat

 • La dansa surt al carrer i es fa popular

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 16. 03. 2018

La dansa surt al carrer i es fa popular

Accions per a escoles i per a públic en general divendres i dissabte a L'H

Com a tancament de la Quinzena Metropolitana de Dansa, carrers i places del barri Centre s'ompliran de ball, professional i amateur. Divendres, 16 de març, és el torn de les escoles, a la plaça de l'Ajuntament. Dissabte arriba el Territori Dansa. Durant tot el dia s'han programat espectacles al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre i un ball popular que es farà al mateix temps a totes les ciutats que participen a la quinzena.

Pel que fa a la participació escolar, l'EMMCA ha organitzat una activitat amb 600 infants de primer de primària de les escoles públiques de la ciutat que ballaran en dos sessions a les 15.15 i a les 16 hores a la plaça de l'Ajuntament. Per a l'ocasió, el professorat de l'EMMCA ha treballat als els mestres de música i educació físiques de les escoles preparant quatre coreografies. La música de les peces que es ballaran, d'estils diferents, les posaran alumnes de l'EMMCA.

Concretament es ballarà imnopedie núm. 1 de Satie; All about that bass, en estil jazz manouche; Ball de Nostra Senyora de Bellvitge, recuperat pels Grallers de Bellvitge i interpretat per l’orquestra de ministrils de l’EMMCA; i Up town funk de Bruno Mars.

Les escoles que hi participaran són Charlie Rivel, Ernest Lluch, Frederic Mistral, Gornal, Joaquim Ruyra, Mare de Déu de Bellvitge, Pere Lliscart, Pompeu Fabra i Sant Josep El Pi, a les 15.15 hores.

Busquets i Punset, Josep Janés, La Carpa, Milagros Consarnau, Paco Candel i Pau Sans ho faran a les 16 hores.

Dissabte, Territori Dansa

La plaça del Poliesportiu del Centre, l’herba dels jardins de Can Sumarro, les llambordes del carrer del Xipreret i els edificis històrics són alguns dels escenaris on es desenvoluparà Territori Dansa, dissabte 17 de març (consulta programa). La jornada comença a les 11.30 hores amb la convocatòria dels participants de Tothom balla, una coreografia creada per a l’ocasió per Toni Mira i que fa setmanes que assagen. Aquesta ballada multitudinària es farà simultàniament a totes les ciutats participants a la Quinzena a les 12 hores.

A partir d’aquí, una programació continuada d’espectacles excepcionals que mostren visions de la dansa ben diferenciades, una combinació d’espectacles de companyies professionals amb exhibicions del treball d’escoles de la ciutat. La Partida (Companyia Vero Cendoya), Uno (Del Revés, dansa vertical), Silencis (Claire Ducreux), Conseqüències (Companyia Moveo), Éxodo ¼ (Iván Góngora & Yaiza de los Muros, flamenc), Yupii Sniff Buuff...(Estudi de Dansa Laura Mestres), Street Squad, Rookies Dance Studio, Street Dance Area, Roockies Companyia, Escola de Dansa i Acrobàcia Piràmide i l’Associació de Dansa L’Estudi són els espectacles i les companyies programades.

La paret lateral del Poliesportiu es convertirà en l’escenari on la companyia Del Revés presentarà el seu espectacle de dansa vertical Uno, tres persones, una paret i converses a través del moviment.
També assistirem a un partit de futbol molt especial a càrrec de la Companyia Vero Cendoya amb la col•laboració de l’Escola de Música-Centre de les Arts i Plàudite Teatre. Aquesta peça coreogràfica posa en diàleg la dansa contemporània i el futbol. Cinc ballarins, cinc futbolistes i un àrbitre sobre la pista interior del poliesportiu posen en evidència les semblances i les diferències entre les dues disciplines.
Al Territori Dansa també hi haurà pícnic, food trucks, serveis de menjar i beguda, punts d’informació i projeccions de gran format.