Taquilla Inversa - Entrevista a l'artista i performer Adrián Pino Reproduir video

24-05-2018 Taquilla Inversa - Entrevista a l'artista i performer Adrián Pino

I també entrevista i actuació de 'El último Tributo", 25 anys d'imatge Sonar i els llibres

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 24-05-2018

    24-05-2018

    Entrevista i actuació d'"El último Tributo"

    Clip del programa Taquilla Inversa

  • Video: 24-05-2018

    24-05-2018

    Reportatge "Ni flyers ni pósters. 25 anys d'imatges Sónar"

    Clip del programa Taquilla Inversa

  • Video: 24-05-2018

    24-05-2018

    Secció llibres - Biblioteca Josep Janés

    Clip del programa Taquilla Inversa

L'escola Pau Casals guanya per primer cop la Lliga dels Llibres

El centre Milagros Consarnau ha estat l'altre finalista

El Síndic de Greuges de Catalunya i la sindicatura de L'H signen un conveni de col•laboració

Per assegurar als ciutadans la resolució ràpida i eficaç de les seves queixes

En marxa la línea de Metrobús M12

Substitueix l'L12 i millora la freqüència

Sergio Lamaña continuarà un any més com a entrenador del primer equip del Bellsport

És la primera renovació del sènior masculí de futbol sala

El Sónar celebra els seus 25 anys amb una exposició sobre la seva imatge gràfica

El codirector del festival Sergio Caballero és el creador de les campanyes

Comença una nova fase d'obres al carrer Montseny

Dins del pla de millora daccessibilitat i seguretat a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 11. 02. 2018

Més de dues mil persones participen a la Festa de les Olles

És l'acte principal de la Festa Major d'Hivern de Santa Eulàlia

Després que es recuperés l'any passat, enguany s'ha celebrat la segona edició la Festa Major d'Hivern de Santa Eulàlia, que ha tingut lloc al recinte de Can Trinxet. L'acte central ha estat la Festa de les Olles, una mostra lúdica i gastronòmica amb la participació de restauradors del barri que ha aplegat més de dues mil persones.

Des de callos fins a Harira, una sopa tradicional del Marroc, passant per mongetes, fideus o estofat; els participants de la Festa de les Olles han pogut degustar diferents plats de cullera. Tot i la curta trajectòria d'aquesta proposta gastronòmica, l'augment de participació ha fet que es preparessin unes 4.000 racions de menjar.

En aquesta edició hi han participat 10 establiments del barri, tres més que l'any passat, i 7 cellers d'arreu de Catalunya. Una iniciativa que ofereix als restauradors de Santa Eulàlia l'oportunitat d'obrir-se als veïns i donar-se a conèixer.

Amb aquesta jornada també es vol recuperar pel barri l'antiga fàbrica de Can Trinxet com a espai lúdic i de participació, un recinte que normalment està tancat als veïns.

A banda de la Festa de les Olles, Can Trinxet ha estat l'escenari de la resta d'actes de la Festa Major d'Hivern. Durant tota la jornada hi ha hagut activitats, com gegants, castells, correfoc, música o tallers de teatre.