Taquilla Inversa - Entrevista al bailaor David Romero. Estrena Reproduir video

22-02-2018 Taquilla Inversa - Entrevista al bailaor David Romero. Estrena "Charnego" al Joventut

Reportatges sobre Manu Brabo, Txetxu Altube i Guiem Soldevila, Slham Poetry i els llibres

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-02-2018

  23-02-2018

  Pren-ne nota - Agenda 23-02-2018

  Estrenes de cinema

 • Video: 23-02-2018

  23-02-2018

  Perímetre Obert - Un recorregut per l'interior del Teatre Joventut

 • Video: 22-02-2018

  22-02-2018

  Reportatge sobre el fotoperiodista Manu Brabo

  Clip del programa Taquilla Inversa

Recuperar les bones sensacions

L'Hospi visita diumenge el camp del Castelldefels

Els actes centrals del Dia d'Andalusia arriben a La Farga

Dissabte i diumenge, art andalús a dojo

La Quinzena metropolitana omple la ciutat de dansa

De l'1 al 18 de març, cita amb les arts en moviment

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 10. 02. 2018

Els secrets del Cirque du Soleil s'exposen al Barradas

La mostra sobre l'espectacle "Totem" es pot visitar fins el 23 de març

El Cirque du Soleil inaugura aquest dissabte a l'Auditori Barradas la mostra “Totem, Behind the Scenes” que presenta imatges i vestuari de l’espectacle que es presentarà a la ciutat a partir del 23 de març. Aquesta exposició forma part de les iniciatives que la companyia desenvoluparà a L'H en col•laboració amb l’Ajuntament. 

L’Auditori Barradas acollirà a partir d'aquest dissabte i fins al 4 de març l’exposició “Totem, Behind the Scenes” que mostra als visitants allò que s’amaga darrere de l’espectacle de Totem, que el Cirque du Soleil presentarà a una carpa instal•lada a la ciutat a partir del 23 de març.

A l’exposició es presenten diverses fotografies, audiovisuals, objectes i peces de vestuari de l’espectacle i que transporten els visitants al fantàstic món de la companyia internacional. Paral•lelament, a la rambla de Just Oliveras, davant de l’Auditori Barradas, hi haurà sorpreses per a tots els públics i una xocolatada.

La mostra forma part del compromís adquirit pel Cirque du Soleil per desenvolupar diferents activitats a la ciutat lligades, entre d’altres, a la promoció de l’art circense entre el jovent, a l’incentiu de les arts creatives a través de l’organització conjunta d’exhibicions, a la participació del Cirque du Soleil en esdeveniments culturals i al foment de la integració social de la gent jove de la ciutat a través del Cirque du Monde. Aquest compromís està recollit en un conveni signat amb Ajuntament i té una vigència de quatre anys.

Fruit d’aquest acord, el 15 de gener, es va projectar a l’Auditori Barradas el documental TOTEM stories, que mostra el dia a dia dels artistes que participen a l’espectacle.

D’altra banda, el Cirque du Soleil, a través del programa Cirque du Monde, ofereix una vintena de beques per a persones de la ciutat relacionades amb activitats culturals o monitors d’infants i adolescents per formar-se en circ social a L’Hospitalet. Aquesta formació, que es farà al març al Centre Cultural Bellvitge Gornal, serà impartida per l’Ateneu Nou Barris, amb qui Cirque du Monde manté una relació de molts anys.

Programa social circense estès arreu del món
El Cirque du Monde és un programa social circense, present en més de 80 comunitats de tot el món, que el Cirque du Soleil desenvolupa des de 1995 i que treballa amb nombroses organitzacions locals reconegudes per la qualitat del seu treball amb els joves. Es tracta d’una iniciativa d’intervenció social innovadora dirigida a joves amb risc d’exclusió personal i social. 

La companyia internacional Cirque du Soleil instal•larà a L’Hospitalet els seus envelats per acollir, a partir del 23 de març, l’espectacle Totem. La gran carpa s’instal•larà en un solar delimitat per la travessia Industrial i el carrer de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge.

Segons, l'Ajuntament, "la col•laboració establerta amb el Cirque du Soleil s’emmarca en l’objectiu estratègic del consistori d’impulsar la cultura com a eina per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat i reforçar el paper de L’Hospitalet com a referent metropolità".