Taquilla Inversa 18 oct - Dani Maneja ens presenta Reproduir video

18-10-2018 Taquilla Inversa 18 oct - Dani Maneja ens presenta "Ànima"

Celebrem els 30 anys de trajectòria de la Big Mama Montse i els 20 de Jordi Canal a La Bòbila

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 18-10-2018

  18-10-2018

  Taquilla Inversa 18 oct - Dani Maneja ens presenta "Ànima"

  Celebrem els 30 anys de trajectòria de la Big Mama Montse i els 20 de Jordi Canal a La Bòbila

 • Video: 17-10-2018

  17-10-2018

  Aula L'H 17 oct - L'Observatori de la Infància de L'H i l'estudi sobre els infants de 0 a 3

  I també, jornada de rugbi inclusiu

 • Video: 11-10-2018

  11-10-2018

  Taquilla Inversa 11 oct - Cicle Blues&Boogie

  I música inclusiva amb Cris Blasco i Pat Sol, el festival Choreoescope i gastronomia

L'Oficina Municipal de l'Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia

Per millorar el servei i reduir els temps d'espera

Un mes del Mobike a L'H

Hem sortit al carrer per copsar-ne les opinions

L'Hospitalet vol acollir ara!

5a Setmana de la Solidaritat, del 20 al 29 d'octubre

Tot apunt per començar a rodar els curts del Festival MetropoL'His

L'aparició de L'H, entre les premisses que ja s'han fet públiques

Es presenta el mapa de les Cooperatives de L'H

Generen més de 1.000 llocs de treball a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 10. 02. 2018

Els secrets del Cirque du Soleil s'exposen al Barradas

La mostra sobre l'espectacle "Totem" es pot visitar fins el 23 de març

El Cirque du Soleil inaugura aquest dissabte a l'Auditori Barradas la mostra “Totem, Behind the Scenes” que presenta imatges i vestuari de l’espectacle que es presentarà a la ciutat a partir del 23 de març. Aquesta exposició forma part de les iniciatives que la companyia desenvoluparà a L'H en col•laboració amb l’Ajuntament. 

L’Auditori Barradas acollirà a partir d'aquest dissabte i fins al 4 de març l’exposició “Totem, Behind the Scenes” que mostra als visitants allò que s’amaga darrere de l’espectacle de Totem, que el Cirque du Soleil presentarà a una carpa instal•lada a la ciutat a partir del 23 de març.

A l’exposició es presenten diverses fotografies, audiovisuals, objectes i peces de vestuari de l’espectacle i que transporten els visitants al fantàstic món de la companyia internacional. Paral•lelament, a la rambla de Just Oliveras, davant de l’Auditori Barradas, hi haurà sorpreses per a tots els públics i una xocolatada.

La mostra forma part del compromís adquirit pel Cirque du Soleil per desenvolupar diferents activitats a la ciutat lligades, entre d’altres, a la promoció de l’art circense entre el jovent, a l’incentiu de les arts creatives a través de l’organització conjunta d’exhibicions, a la participació del Cirque du Soleil en esdeveniments culturals i al foment de la integració social de la gent jove de la ciutat a través del Cirque du Monde. Aquest compromís està recollit en un conveni signat amb Ajuntament i té una vigència de quatre anys.

Fruit d’aquest acord, el 15 de gener, es va projectar a l’Auditori Barradas el documental TOTEM stories, que mostra el dia a dia dels artistes que participen a l’espectacle.

D’altra banda, el Cirque du Soleil, a través del programa Cirque du Monde, ofereix una vintena de beques per a persones de la ciutat relacionades amb activitats culturals o monitors d’infants i adolescents per formar-se en circ social a L’Hospitalet. Aquesta formació, que es farà al març al Centre Cultural Bellvitge Gornal, serà impartida per l’Ateneu Nou Barris, amb qui Cirque du Monde manté una relació de molts anys.

Programa social circense estès arreu del món
El Cirque du Monde és un programa social circense, present en més de 80 comunitats de tot el món, que el Cirque du Soleil desenvolupa des de 1995 i que treballa amb nombroses organitzacions locals reconegudes per la qualitat del seu treball amb els joves. Es tracta d’una iniciativa d’intervenció social innovadora dirigida a joves amb risc d’exclusió personal i social. 

La companyia internacional Cirque du Soleil instal•larà a L’Hospitalet els seus envelats per acollir, a partir del 23 de març, l’espectacle Totem. La gran carpa s’instal•larà en un solar delimitat per la travessia Industrial i el carrer de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge.

Segons, l'Ajuntament, "la col•laboració establerta amb el Cirque du Soleil s’emmarca en l’objectiu estratègic del consistori d’impulsar la cultura com a eina per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat i reforçar el paper de L’Hospitalet com a referent metropolità".