Taquilla Inversa - Entrevista al bailaor David Romero. Estrena Reproduir video

22-02-2018 Taquilla Inversa - Entrevista al bailaor David Romero. Estrena "Charnego" al Joventut

Reportatges sobre Manu Brabo, Txetxu Altube i Guiem Soldevila, Slham Poetry i els llibres

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-02-2018

  23-02-2018

  Pren-ne nota - Agenda 23-02-2018

  Estrenes de cinema

 • Video: 23-02-2018

  23-02-2018

  Perímetre Obert - Un recorregut per l'interior del Teatre Joventut

 • Video: 22-02-2018

  22-02-2018

  Reportatge sobre el fotoperiodista Manu Brabo

  Clip del programa Taquilla Inversa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 11. 07. 2017

Les biblioteques de L'H ja han començat l'horari d'estiu

La majoria només obriran de dilluns a divendres en horari de tarda

Les biblioteques de L’H han començat l'horari d’estiu. A l’agost, les biblioteques obriran en horari de tarda de dilluns a divendres, fins al 12 de setembre, i tancaran els dissabtes. No obstant, la biblioteca central Tecla Sala, que és la que menys redueix l'horari, tanca el juliol els dilluns al matí, però de dimarts a divendres es manté oberta matí i tarda. Les biblioteques Josep Janés i Santa Eulàlia no obriran durant tot el mes d’agost.

Durant l'any, les biblioteques de la ciutat tenen uns 4.000 usuaris diaris, mentre que al mes de juliol la xifra baixa a 2.000. El director de la biblioteca central Tecla Sala, Pedro Bravo, considera que són moltes les persones que fan servir aquest equipament durant l’estiu. "La xifra es redueix ja que som un país llatí i fa bon clima, però tenim moltíssimes persones perquè l'ambient és molt agradable i perquè la gent continua tenint interès per la cultura i per estudiar", explica.

Pel que fa a les activitats que es fan regularment a les biblioteques, els "Clubs de lectura" i "L'hora del conte" s'aturaran durant l'estiu. No obsant això, a la Biblioteca Central Tecla Sala es realitzaran quatre cursos d'iniciació a la tecnologia: aprendre a fer currículums, fotografia, stop motion i internet.