Taquilla Inversa 18 juliol: Reproduir video

18-7-2019 Taquilla Inversa 18 juliol: "Johnny & Vienna", als Terrats en Cultura

També, nou disc de Lucas Masciano i visitem el Mizuwari Cocktail Bar

 

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 19-07-2019

  19-07-2019

  EMMCA Concerts 19 de juliol

 • Video: 18-7-2019

  18-7-2019

  Acústic Johnny & Vienna

 • Video: 18-7-2019

  18-7-2019

  Entrevista: Lucas Masciano presenta "12 lunas"

El Ple municipal debatrà el projecte d'ampliació de Fira Granvia

L'equip de govern una mofificació del Pla General Metropolità

L'Hospi dipositarà dilluns l'aval per ser present a la 2a B

Considera que la xifra a abonar correspon al deute només del Reus "B"

L'exposició 'Parèntesi?' compara L'H de la Guerra Civil amb la del primer franquisme

Produïda pel Museu de L'Hospitalet i el Centre d'Estudis

María Vicente lidera l'heptatló a l'Europeu sots-20

Sara Gallego debuta divendres als 400 metres tanques

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 06. 2017

Art de carrer per alegrar la ciutat

El festival Per Amor a L'Hart porta espectacles de diverses disciplines

Més d'una trentena de companyies de dansa, circ i cabaret de casa nostra i internacionals actuaran fins dissabte a la ciutat, amb motiu de Per Amor a L'Hart, el festival d'arts de carrer de L'Hospitalet, que tindrà dos escenaris principals: la rambla de la Marina i la plaça Lluís Companys

Per Amor a L'Hart és una iniciativa de l'entitat cultural Bipol•art que vol ser un punt de trobada i una plataforma de difusió per a artistes i creadors i una oferta lúdica i cultural per a la ciutadania. El festival compta amb el suport de la regidoria d'Esports i Joventut de l'Ajuntament i s'inclou en el programa d'activitats culturals i recreatives estiuenques Summer Experience.

Enguany, el festival d'art de carrer està conformat per un total de 34 espectacles, 11 més de l'any passat, amb un clar predomini de les propostes de dansa contemporània, de diverses disciplines de circ i de cabaret i la presència de companyies de prestigi pel seu caràcter innovador.

Pel que fa a la dansa, hi haurà, entre d'altres, La Intrusa Danza, Lali Ayguadé & Julien Sicard, Diego Sinniger, Chey Jurado i Tout par Terre. En l'apartat de circ, en destaquen les companyies Hors Surface, Circ Pistolet, Costas Sotopalacios, Bakhus i Maria Villate.

Igualment, també hi haurà un espectacle de dansa urbana, a càrrec d'un grup de la ciutat, Street Squad, campió d'Europa 2016. Com és habitual, dissabte a la nit hi haurà un espectacle de cabaret i circ amb artistes internacionals de diverses disciplines.

Després de les actuacions de cada jornada, es podrà gaudir d'un espai musical a la rambla de la Marina, que enguany aniran a càrrec de Santo Machango, divendres, i Alex Bass & The Same Song, dissabte.

Una de les novetats de Per Amor a L'Hart d'enguany és un itinerari de música i espectacles que dissabte recorrerà alguns espais del Districte Cultural, des del carrer Cobalt a la plaça Lluís Companys.

Consulta el programa íntegra del festival Per amor a L'Hart 2017.