Taquilla Inversa 21 març: Enric Montefusco presenta Reproduir video

21-3-2019 Taquilla Inversa 21 març: Enric Montefusco presenta "Diagonal"

La música d'Amarela i "Dancing with frogs"

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Hospitalet Gastronòmic visita la Braseria Galícia

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Llibres: Biblioteca Josep Janés

 • Video: 21-3-2019

  21-3-2019

  Entrevista i acústic Amarela

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 06. 2017

Art de carrer per alegrar la ciutat

El festival Per Amor a L'Hart porta espectacles de diverses disciplines

Més d'una trentena de companyies de dansa, circ i cabaret de casa nostra i internacionals actuaran fins dissabte a la ciutat, amb motiu de Per Amor a L'Hart, el festival d'arts de carrer de L'Hospitalet, que tindrà dos escenaris principals: la rambla de la Marina i la plaça Lluís Companys

Per Amor a L'Hart és una iniciativa de l'entitat cultural Bipol•art que vol ser un punt de trobada i una plataforma de difusió per a artistes i creadors i una oferta lúdica i cultural per a la ciutadania. El festival compta amb el suport de la regidoria d'Esports i Joventut de l'Ajuntament i s'inclou en el programa d'activitats culturals i recreatives estiuenques Summer Experience.

Enguany, el festival d'art de carrer està conformat per un total de 34 espectacles, 11 més de l'any passat, amb un clar predomini de les propostes de dansa contemporània, de diverses disciplines de circ i de cabaret i la presència de companyies de prestigi pel seu caràcter innovador.

Pel que fa a la dansa, hi haurà, entre d'altres, La Intrusa Danza, Lali Ayguadé & Julien Sicard, Diego Sinniger, Chey Jurado i Tout par Terre. En l'apartat de circ, en destaquen les companyies Hors Surface, Circ Pistolet, Costas Sotopalacios, Bakhus i Maria Villate.

Igualment, també hi haurà un espectacle de dansa urbana, a càrrec d'un grup de la ciutat, Street Squad, campió d'Europa 2016. Com és habitual, dissabte a la nit hi haurà un espectacle de cabaret i circ amb artistes internacionals de diverses disciplines.

Després de les actuacions de cada jornada, es podrà gaudir d'un espai musical a la rambla de la Marina, que enguany aniran a càrrec de Santo Machango, divendres, i Alex Bass & The Same Song, dissabte.

Una de les novetats de Per Amor a L'Hart d'enguany és un itinerari de música i espectacles que dissabte recorrerà alguns espais del Districte Cultural, des del carrer Cobalt a la plaça Lluís Companys.

Consulta el programa íntegra del festival Per amor a L'Hart 2017.