Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2020 Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 24-07-2020

  24-07-2020

  L'Informatiu 24-07-2020

 • Video: 23-7-2020

  23-7-2020

  Kongsultori Influencer: estiu desconfinat... o no

 • Video: 23-7-2020

  23-7-2020

  Reportatges: Canvis al Festival Per Amor a l'Hart

Els Mossos detenen quatre joves que podrien estar relacionats amb la mort d'un home aquest mes de juny a L'H

Els autors van atracar la víctima amb violència, provocant el cop al cap que el va matar

El govern espanyol prohibeix fumar al carrer si no es pot respectar la distància de seguretat

També s'ordena el tancament de discoteques, bars de copes i sales de ball a tot l'estat

Tres lectures estiuenques per rellegir

La llibreria Re-Read ens recomana llibres de fons per descobrir o bé rellegir durant l'estiu

La Generalitat presenta el protocol dels centres educatius davant la Covid-19

Quan hi hagi casos positius es confinarà tot el grup d'alumnes i se'ls farà el test PCR

L'ICO coordina un estudi amb pacients amb càncer de pàncrees de 12 hospitals de l'estat

La investigació demostra que el tractament amb quimioteràpia millora la seva qualitat de vida

El César, un nen amb una malaltia degenerativa, pendent dels tribunals per poder rebre tractament

El CatSalut i l'Hospital Sant Joan de Déu van recórrer la sentència que els obligava a subministrar-li el fàrmac

 • La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 09. 2016

La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Espais públics d'art i galeries privades hi participen

L’Hospitalet participarà per segon any en el Barcelona Gallery Weekend, una proposta per acostar l’art contemporari a la ciutadania i atreure col•leccionistes, curadors i crítics. Espais públics d'art i galeries privades ofereixen exposicions i activitats del 29 de setembre al 2 d'octubre.

L'Hospitalet ha apostat sense embuts per la Gallery Weekend, ja que és un ecosistema idoni per al Districte Cultural i una bona plataforma de difusió de l'oferta cultural que genera la ciutat.

Les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, l'espai Can Trinxet, el Centre d'Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, el col•lectiu d'artistes de l'edifici Freixas i l'associació Contorno Urbano oferiran no tan sols exposicions i visites guiades, sinó també performances i altres intervencions artístiques, concerts de música avançada, presentacions de llibres i fanzines.

Al Centre d’Art Tecla Sala es podrà visitar l’exposició “X-VILLE”, de Jordi Colomer. Una mostra on l’artista ens introdueix en una ciutat X, una ciutat imaginada on poder repensar l’organització actual del temps i de la vida. Ho fa per primera vegada mitjançant el format d’assaig fílmic. “X-Ville” s’ha fet amb la col•laboració d’un grup d’estudiants i la participació dels habitants de la ciutat d’Annecy, en un procés de producció que transcendeix la lògica de la representació i que ha fet possible construir una experiència col•lectiva real. L’exposició estarà oberta fins al 29 de gener.

“I didn’t know I was collecting” és la proposta que la Fundació Arranz-Bravo ofereix per a la Barcelona Gallery Weekend. Una exposició de Francesc Ruiz Abad, guanyador de l’edició 2015 del Premi d’Arts Visuals que atorga la Fundació. És un recorregut expositiu format per una successió aleatòria de pintures, dibuixos, llibretes, mapes, capses, documents de viatge o audiovisuals vinculats a l’itinerari artístic i personal de l’artista.

A la Galeria Nogueras Blanchard l’artista Jacopo Miliani reflexiona sobre la construcció del desig a través de la performance, el teatre i la instal•lació. “A Slow Dance Without Name” l’artista ha deconstruït un striptease, que es representarà durant la inauguració, per mitjà del qual intenta qüestionar la interacció en un món format per imatges que pertanyen a la imaginació col•lectiva.

A l’edifici Isaac Peral —carrer d’Isaac Peral, 7— es podrà visitar l’exposició “D’esquenes a la galeria. Istmes d’interior”, comissariada per Joana Hurtado.

L’artista brasiler Larcio Redondo presenta dues instal•lacions a la Galeria Ana Mas Projects sota el títol genèric de “Restauro/Restauració”. Desvios i Lembrança de Brasilia parlen de la reconstrucció de la memòria històrica col•lectiva a través de l’arquitectura i l’urbanisme, un reflex de les transformacions socials.

A la Fàbrica Can Trinxet l’artista Regina Giménez presenta “La Constancia”, en el marc del programa Composicions del Barcelona Gallery Weekend. El projecte de Regina Giménez fa referència al nom del sindicat que el 1913 va convocar una vaga en el sector del tèxtil per protestar per les condicions de treball. El projecte artístic a l’interior d’una de les naus de Can Trinxet es basa en la recreació de la maquinària que es feia servir a les fàbriques tèxtils. Els manuals i els esquemes gràfics que descrivien les màquines que es feien servir es formalitzen en metacrilats transparents i les històriques parets de la fàbrica també formen part de l’obra per evocar el moviment continu i repetitiu de les màquines.

L’espai del TPK proposa una exposició d’artistes lituans de l’espai Meno Parkas, de Kaunas. Una mostra emmarcada en els projectes d’intercanvi que el TPK manté amb col•lectius d’artistes d’arreu d’Europa.

Contorno Urbano oferirà una visita guiada per les obres d'art urbà de la ciutat.

Consulta tots els detalls de les activitats al programa del Gallery Weekend a L'H.