Taquilla Inversa 11 abril: Especial Festes de Primavera 2019 Reproduir video

11-4-2019 Taquilla Inversa 11 abril: Especial Festes de Primavera 2019

I taula rodona de monologuistes de les festes

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 12-04-2019

  12-04-2019

  EMMCA Concerts 12 d'abril

 • Video: 11-4-2019

  11-4-2019

  Taula rodona monologuistes

 • Video: 11-4-2019

  11-4-2019

  Hospitalet Gastronòmic visita el Suchart's

La processó de Diumenge de Resurrecció clou la Setmana Santa a L'H

L'amenaça de pluja va impedir sortir la processó de Dissabte Sant de la Cofradía 15+1

L'H viu Sant Jordi a la rambla!

Signatura d'autors i venda de llibres i roses

El CB L'Hospitalet acaricia la permanència a la LEB Plata

Supera amb facilitat al CB Tormes (80-49)

La mona, la tradició més dolça de la Setmana Santa

Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones

Els poliesportius municipals obtenen un notable per part dels usuaris

El Complex Esportiu L'Hospitalet Nord compta amb una nova sala de fitness

L'Associació Benestar i Desenvolupament alerta de l'augment de la precarietat laboral

Amb més temporalitat, sous baixos i pitjors condicions de treball

 • La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 09. 2016

La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Espais públics d'art i galeries privades hi participen

L’Hospitalet participarà per segon any en el Barcelona Gallery Weekend, una proposta per acostar l’art contemporari a la ciutadania i atreure col•leccionistes, curadors i crítics. Espais públics d'art i galeries privades ofereixen exposicions i activitats del 29 de setembre al 2 d'octubre.

L'Hospitalet ha apostat sense embuts per la Gallery Weekend, ja que és un ecosistema idoni per al Districte Cultural i una bona plataforma de difusió de l'oferta cultural que genera la ciutat.

Les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, l'espai Can Trinxet, el Centre d'Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, el col•lectiu d'artistes de l'edifici Freixas i l'associació Contorno Urbano oferiran no tan sols exposicions i visites guiades, sinó també performances i altres intervencions artístiques, concerts de música avançada, presentacions de llibres i fanzines.

Al Centre d’Art Tecla Sala es podrà visitar l’exposició “X-VILLE”, de Jordi Colomer. Una mostra on l’artista ens introdueix en una ciutat X, una ciutat imaginada on poder repensar l’organització actual del temps i de la vida. Ho fa per primera vegada mitjançant el format d’assaig fílmic. “X-Ville” s’ha fet amb la col•laboració d’un grup d’estudiants i la participació dels habitants de la ciutat d’Annecy, en un procés de producció que transcendeix la lògica de la representació i que ha fet possible construir una experiència col•lectiva real. L’exposició estarà oberta fins al 29 de gener.

“I didn’t know I was collecting” és la proposta que la Fundació Arranz-Bravo ofereix per a la Barcelona Gallery Weekend. Una exposició de Francesc Ruiz Abad, guanyador de l’edició 2015 del Premi d’Arts Visuals que atorga la Fundació. És un recorregut expositiu format per una successió aleatòria de pintures, dibuixos, llibretes, mapes, capses, documents de viatge o audiovisuals vinculats a l’itinerari artístic i personal de l’artista.

A la Galeria Nogueras Blanchard l’artista Jacopo Miliani reflexiona sobre la construcció del desig a través de la performance, el teatre i la instal•lació. “A Slow Dance Without Name” l’artista ha deconstruït un striptease, que es representarà durant la inauguració, per mitjà del qual intenta qüestionar la interacció en un món format per imatges que pertanyen a la imaginació col•lectiva.

A l’edifici Isaac Peral —carrer d’Isaac Peral, 7— es podrà visitar l’exposició “D’esquenes a la galeria. Istmes d’interior”, comissariada per Joana Hurtado.

L’artista brasiler Larcio Redondo presenta dues instal•lacions a la Galeria Ana Mas Projects sota el títol genèric de “Restauro/Restauració”. Desvios i Lembrança de Brasilia parlen de la reconstrucció de la memòria històrica col•lectiva a través de l’arquitectura i l’urbanisme, un reflex de les transformacions socials.

A la Fàbrica Can Trinxet l’artista Regina Giménez presenta “La Constancia”, en el marc del programa Composicions del Barcelona Gallery Weekend. El projecte de Regina Giménez fa referència al nom del sindicat que el 1913 va convocar una vaga en el sector del tèxtil per protestar per les condicions de treball. El projecte artístic a l’interior d’una de les naus de Can Trinxet es basa en la recreació de la maquinària que es feia servir a les fàbriques tèxtils. Els manuals i els esquemes gràfics que descrivien les màquines que es feien servir es formalitzen en metacrilats transparents i les històriques parets de la fàbrica també formen part de l’obra per evocar el moviment continu i repetitiu de les màquines.

L’espai del TPK proposa una exposició d’artistes lituans de l’espai Meno Parkas, de Kaunas. Una mostra emmarcada en els projectes d’intercanvi que el TPK manté amb col•lectius d’artistes d’arreu d’Europa.

Contorno Urbano oferirà una visita guiada per les obres d'art urbà de la ciutat.

Consulta tots els detalls de les activitats al programa del Gallery Weekend a L'H.