Taquilla Inversa 13 juny: Ferran Soriano, 50 anys de trajectòria Reproduir video

13-6-2019 Taquilla Inversa 13 juny: Ferran Soriano, 50 anys de trajectòria

També, la música de Guillem Roma i l'autora Ana de Lacalle

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 15-06-2019

  15-06-2019

  Ple extraordinari de presa de possessió del nou Ajuntament (2019-2023)

 • Video: 13-6-2019

  13-6-2019

  Acústic Guillem Roma

 • Video: 13-6-2019

  13-6-2019

  Entrevista i acústic Guillem Roma

Els nous membres de l'equip de govern municipal

Quinc càrrec desenvoluparan els regidors?

La Festa de la Diversitat celebra 25 anys

A la festa han participat més de 70 entitats

L'esplai Xixell tanca el curs amb una gran festa

Uns 600 infants i joves han participat en els projectes i serveis de l'entitat

 • La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 09. 2016

La Gallery Weekend torna a recalar a L'Hospitalet

Espais públics d'art i galeries privades hi participen

L’Hospitalet participarà per segon any en el Barcelona Gallery Weekend, una proposta per acostar l’art contemporari a la ciutadania i atreure col•leccionistes, curadors i crítics. Espais públics d'art i galeries privades ofereixen exposicions i activitats del 29 de setembre al 2 d'octubre.

L'Hospitalet ha apostat sense embuts per la Gallery Weekend, ja que és un ecosistema idoni per al Districte Cultural i una bona plataforma de difusió de l'oferta cultural que genera la ciutat.

Les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, l'espai Can Trinxet, el Centre d'Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, el col•lectiu d'artistes de l'edifici Freixas i l'associació Contorno Urbano oferiran no tan sols exposicions i visites guiades, sinó també performances i altres intervencions artístiques, concerts de música avançada, presentacions de llibres i fanzines.

Al Centre d’Art Tecla Sala es podrà visitar l’exposició “X-VILLE”, de Jordi Colomer. Una mostra on l’artista ens introdueix en una ciutat X, una ciutat imaginada on poder repensar l’organització actual del temps i de la vida. Ho fa per primera vegada mitjançant el format d’assaig fílmic. “X-Ville” s’ha fet amb la col•laboració d’un grup d’estudiants i la participació dels habitants de la ciutat d’Annecy, en un procés de producció que transcendeix la lògica de la representació i que ha fet possible construir una experiència col•lectiva real. L’exposició estarà oberta fins al 29 de gener.

“I didn’t know I was collecting” és la proposta que la Fundació Arranz-Bravo ofereix per a la Barcelona Gallery Weekend. Una exposició de Francesc Ruiz Abad, guanyador de l’edició 2015 del Premi d’Arts Visuals que atorga la Fundació. És un recorregut expositiu format per una successió aleatòria de pintures, dibuixos, llibretes, mapes, capses, documents de viatge o audiovisuals vinculats a l’itinerari artístic i personal de l’artista.

A la Galeria Nogueras Blanchard l’artista Jacopo Miliani reflexiona sobre la construcció del desig a través de la performance, el teatre i la instal•lació. “A Slow Dance Without Name” l’artista ha deconstruït un striptease, que es representarà durant la inauguració, per mitjà del qual intenta qüestionar la interacció en un món format per imatges que pertanyen a la imaginació col•lectiva.

A l’edifici Isaac Peral —carrer d’Isaac Peral, 7— es podrà visitar l’exposició “D’esquenes a la galeria. Istmes d’interior”, comissariada per Joana Hurtado.

L’artista brasiler Larcio Redondo presenta dues instal•lacions a la Galeria Ana Mas Projects sota el títol genèric de “Restauro/Restauració”. Desvios i Lembrança de Brasilia parlen de la reconstrucció de la memòria històrica col•lectiva a través de l’arquitectura i l’urbanisme, un reflex de les transformacions socials.

A la Fàbrica Can Trinxet l’artista Regina Giménez presenta “La Constancia”, en el marc del programa Composicions del Barcelona Gallery Weekend. El projecte de Regina Giménez fa referència al nom del sindicat que el 1913 va convocar una vaga en el sector del tèxtil per protestar per les condicions de treball. El projecte artístic a l’interior d’una de les naus de Can Trinxet es basa en la recreació de la maquinària que es feia servir a les fàbriques tèxtils. Els manuals i els esquemes gràfics que descrivien les màquines que es feien servir es formalitzen en metacrilats transparents i les històriques parets de la fàbrica també formen part de l’obra per evocar el moviment continu i repetitiu de les màquines.

L’espai del TPK proposa una exposició d’artistes lituans de l’espai Meno Parkas, de Kaunas. Una mostra emmarcada en els projectes d’intercanvi que el TPK manté amb col•lectius d’artistes d’arreu d’Europa.

Contorno Urbano oferirà una visita guiada per les obres d'art urbà de la ciutat.

Consulta tots els detalls de les activitats al programa del Gallery Weekend a L'H.