Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín Reproduir video

14-11-2019 Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín

També l'humorista Sergio Picón i Gastro Lover

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-11-2019

  14-11-2019

  Taquilla Inversa 14 novembre: El melòman José Luis Martín

  També l'humorista Sergio Picón i Gastro Lover

 • Video: 7-11-2019

  7-11-2019

  Acústic Sandra Bautista

 • Video: 7-11-2019

  7-11-2019

  Entrevista i actuació Danilo Marinho

La Guàrdia Urbana de L'H fomenta l'educació vial i cívica a les escoles

Alumnes de Primària reben formació dins el programa "Caminem segurs"

El Bellsport i el Sant Josep Obrer busquen l'ascens de categoria

Dominen el grup 3 de la Tercera Catalana femenina

Talls de trànsit al Districte V

A l'av. Tomàs Giménez i al carrer d'Andorra

 • Primer campionat d'Scrabble duplicat a la Tecla Sala

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 14. 01. 2016

Primer campionat d'Scrabble duplicat a la Tecla Sala

L'organitza el club L'Hescarràs

Els aficionats a jugar amb les paraules tenen una cita el proper dissabte a la biblioteca Tecla Sala. Allà, a partir de les 5 de la tarda tindrà lloc el primer campionat d'Scrabble duplicat de L'Hospitalet, una modalitat lleugerament diferent de la que es juga habitualment.

"A la modalitat clàssica s'enfronten dos jugadors. En la duplicada tots els jugadors parteixen de les mateixes fitxes, de manera que elimines l'atzar". La Sayaka Kamikariya, presidenta del club d'Scrabble L'Hescarràs es refereix al fet que , si en una partida d'Scrabble convencional cada jugador parteix de les fitxes que li toquen per bona o mala sort, en una partida duplicada tots els jugadors tindran sobre la taula les mateixes lletres, de manera que els caldrà ser més hàbils i imaginatius que la resta per poder guanyar.

El club L'Hescarràs és l'organitzador d'aquest campionat a on tothom està convidat a participar. Cal tenir present, però, que no és pas un joc senzill. "Jugar a aquesta modalitat requereix dominar la llengua i el vocabulari, i tenir molta capacitat de concentració", explica la Sayaka. Qui no s'atreveixi a competir, pot acostar-se fins a la biblioteca Tecla Sala i observar les partides.

El de dissabte serà el primer campionat d'aquest 2016 del circuit de la Federació Internacional d'Scrabble en Català. No hi haurà cap temàtica ni preparació concreta i serà l'únic duplicat dirigit per ordinador.
S'atorgaran quatre premis, al primer, segon i tercer classificat, i al jugador que aconsegueixi el major nombre de jugades màster. Per participar en el primer campionat d'Scrable duplicat de L'Hospitalet només cal contactar per correu electrònic amb L'Hescarràs, info@l-hescarras.cat.