El Centre Catòlic ha sumat la segona derrota consecutiva a casa. Si a la primera jornada el CB Ciutat Vella “B” es va endur la victòria en el primer partit de la competició, aquesta vegada ha estat un dels equips favorits: el CB Martinenc. 

El CB Martinenc ha demostrat perquè és un dels equips favorits per assolir l’ascens a la Primera Categoria Catalana. En la seva visita al poliesportiu municipal del Centre han superat al Centre Catòlic per 9 punts de diferència: 53 a 62. Tot i la bona intensitat en el joc que han demostrat els homes que entrena Eduard Galí, el Catòlic s’ha vist inferior al seu rival.

La qualitat individual i el bon llançament exterior del rival ha estat cabdal per superar al Centre Catòlic. Tot i així, els hospitalencs han arribat a posar-se per davant en el marcador a meitat del segon quart (26 a 24). Una situació que ha obligat als del Guinardó demanar temps mort. La decisió sembla que ha estat encertada, perquè a partir d’aquest moment el CB Martinenc ha començat a marcar diferències al marcador.

A la segona meitat el Catòlic ho ha intentat, però mai ha estat capaç d’apropar-se a suficients punts del Martinenc. El que no es pot negar és que els jugadors del míster Galí no ho hagin intentat. han demostrat damunt la pista ser un conjunt lluitador i amb molta intensitat.