Els Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet obren un nou canal per tenir contacte directe amb els ciutadans: el popular WhatsApp. D’aquesta forma, els hospitalencs poden enviar notificacions diverses mitjançant el mòbil. 

Apunteu aquest número de telèfon: 679 96 34 80. És el número que Televisió L’Hospitalet i L’Hdigital posen a disposició dels ciutadans per tal que enviïn via WhatsApp, per mitjà dels telèfons intel•ligents, informacions, avisos, fotografies o vídeos que poden convertir-se en notícies als mitjans municipals.

Aquesta via de comunicació amb els hospitalencs ja s’havia fet servir de forma puntual en promocions i concursos dels mitjans. A partir d’ara, el WatsApp serà un canal permanent de participació, perquè els ciutadans puguin aportar informacions d’una forma ràpida i senzilla.

Els mitjans de L’Hospitalet s’aproparan més al territori i guanyaran en celeritat a l’hora de conèixer esdeveniments de la ciutat.

El WhatsApp s’afegeix a altres vies de participació dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet: el mail lhdigital@lhcomunicacio.cat i les xarxes socials Twitter @lhdigitalh i Facebook www.facebook.com/lhdigital.

L’Hdigital disposa d’una secció de participació ciutadana dedicada exclusivament a les informacions aportades pels ciutadans. Televisió L’Hospitalet ofereix un espai dedicat a les entitats, Qui som, què fem?, i un altre de reportatges en profunditat de diversos temes ciutadans, En 5 minuts. Els hospitalencs poden suggerir temes per a aquests espais, així com notícies per a L’Informatiu i l’agenda Pren-ne nota.