Flors de llana i ganxet decoraran el parc de la Serp. La iniciativa prové de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de l’ONCE, que juntament amb el grup Teixim el barri, estan realitzant tallers per ajudar a donar un toc de color al parc de la Serp el dia de la seva inauguració, prevista per al 14 de febrer.  

El segon taller que el grup de la ciutat Teixim el barri ha organitzat perquè els veïns participin en la decoració del nou parc ha tingut lloc al centre SARquavitae Can Buxeres, una residència per a gent gran de L’Hospitalet, que s’ha sumat aquesta acció.

Maribel Gascó, animadora de la residència, ha apuntat que “és una activitat que va molt bé per a millorar la motricitat fina dels usuaris de la residència i per les persones amb demència”.

Ja fa dies que s’estan preparant pompons de llana i flors de ganxet de colors que serviran per a la decoració del parc de la Serp. Rosa de Lima Garcia, membre del grup Teixim el barri, ha explicat que “el dia 7, portarem tot el material fet a mà per tothom que vulgui col•laborar-hi i decorarem els arbres a més de fer una acció llanera que, de moment, no podem desvetllar”.

Als tallers, explica Rosa de Lima “està col•laborant molta gent, des de mares que venen amb els seus fills fins a gent gran, que està molt familiaritzada amb el món de la llana”. 

Teixim el Barri està duent a terme tallers gratuïts oberts a tothom com el de la residència de gent gran. Aquestes trobades serveixen també com a punt de recollida del material que ha realitzat la gent a casa seva durant els últims dies.  

Si voleu col•laborar amb aquesta original acció, podeu portar el material fins el mateix dia de la inauguració a la seu de la ONCE al carrer Castillejos; al Centre Cultural de Sant Josep; a l’Associació de Veïns de Sant Josep, o a BarriBastall (Teixim el Barri) al carrer Ernest Lluch, 7. O bé seguir les instruccions a la seva web.