S’anuncien talls de trànsit puntuals en diferents punts del Districte V.  

El primer, a partir de demà 15 de novembre i fins dilluns dia 18 afecta l’av. Tomàs Giménez, de Pubilla Cases, que romandrà tallada al trànsit a causa de la II Fira Medieval de Pubilla Cases.

Al mateix temps, a causa dels treballs de pavimentació que s’han iniciat aquesta setmana al carrer d’Andorra, a Can Serra, la zona d’obres està tallada a la circulació i s’han previst canvis de sentit del trànsit rodat als carrers del voltant.

La II Fira Medieval de Pubilla Cases s’ha programat novament a l’av. Tomàs Giménez, entre el carrer d’Amadeu Vives i la carretera de Collblanc, per aquest cap de setmana, després que se suspengués en les dates inicialment anunciades per motius tècnics. L’esdeveniment obliga també a desviar les línies de bus LH2 i L16 a través d’un recorregut alternatiu (veure plànol). El tall de trànsit es produirà del divendres, a partir de les 8:00 i fins al dilluns, a les 5:00.

Mentrestant, els treballs de pavimentació del carrer d’Andorra duraran fins el 31 de desembre. S’hi fan obres de reforma integral per convertir aquest tram en zona de prioritat invertida i s’hi amplien les voreres i s’elimina una línia d’aparcament.