L'Informatiu 20-11-2019 Reproduir video

20-11-2019 L'Informatiu 20-11-2019

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 20-11-2019

    20-11-2019

    Aula L'H 20 novembre - Llegir en família. Amb Jaume Centelles

    A L'H Biodiversitat parlem d'espècies invasores

  • Video: 20-11-2019

    20-11-2019

    L'Informatiu 20-11-2019

  • Video: 19-11-2019

    19-11-2019

    L'Informatiu 19-11-2019

  • Video: 18-11-2019

    18-11-2019

    L'Informatiu 18-11-2019

  • Video: 16-11-2019

    16-11-2019

    Resum de L'Informatiu del 11 al 15 de novembre

  • Video: 15-11-2019

    15-11-2019

    Batecs 15 Nov.. - DESPRÉS DEL TIRSA (present i futur de la cocteleria)

    Amb el bàrman Manel Tirvió

  • Video: 15-11-2019

    15-11-2019

    L'Informatiu 15-11-2019

  • Video: 14-11-2019

    14-11-2019

    L'Informatiu 14-11-2019

  • Video: 13-11-2019

    13-11-2019

    Aula L'H 13 de novembre - El Casalet, moviment d'ensenyants

Jugar, un dret de tots els nens i nenes

L'H celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Primera jornada sectorial sobre les arts de carrer

Per debatre qüestions que afecten al sector

La Generalitat es compromet a construir el nou Hospital de L'H a Can Rigal

Reunió comissió mixta Ajuntament Govern català

El projecte contenidors blaus de l'Institut Provençana guanya el premi Rebuild 2019

Proposen reutilitzar-los per fer habitatges i equipaments

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 11. 2019

En marxa la 6a edició de la ruta "A la tardor, platillos!"

Amb la participació de 27 establiments

Ja està en marxa la ruta gastronòmica "A la tardor, platillos!" que es perllongarà durant el mes de novembre. El preu de platillo i consumició i del còctel serà de quatre euros. 

Fins el 30 de novembre, es podran tastar propostes originals de platillos i còctels creats especialment per a l’ocasió. Caneló farcit d’ànec i bolets de temporada amb salsa de foie; costella ibèrica a baixa temperatura amb adob de carn de nyora i toc de pebre vermell de la Vera picant; o melós de vedella amb moniato i ratafia, són algunes de les receptes que es podran degustar. (Consulta programa de l'activitat)

Un total de 27 establiments de la ciutat, 23 restaurants i bars, 3 cocteleries i una fàbrica de cervesa, participaran en la sisena edició de la ruta “A la tardor, platillos!”.

Tothom que ho desitgi podrà participar en l’elecció del Platillo de L’Hospitalet, només cal omplir la butlleta, on es recullin els segells de tres establiments diferents. Entre el públic participant se sortejaran cinc premis.

Fina Puigdevall, que apadrina la ruta d’enguany, és propietària i xef del projecte familiar Les Cols, i formarà part del jurat de l’esdeveniment, juntament amb representants del Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet, que s’encarregarà de valorar la qualitat dels platillos i d’atorgar els guardons en tres categories: Platillo més saborós, Platillo més creatiu i Platillo de millor qualitat gastronòmica. Paral•lelament, el Platillo de L’Hospitalet serà triat per votació popular.

La sisena edició d’“A la tardor, platillos!” arriba amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat de manera singular. I se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb les Festes de Primavera.

La ruta "A la tardor, platillos!" s’ha presentat al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria, amb una demostració culinària de la xef Fina Puigdevall, que apadrina la ruta d’enguany.