L'Informatiu 09-07-2020 Reproduir video

09-07-2020 L'Informatiu 09-07-2020

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 09/07/2020

    09/07/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Liliana Reyes, coordinadora local CCOO

  • Video: 09-07-2020

    09-07-2020

    L'Informatiu 09-07-2020

  • Video: 08-07-2020

    08-07-2020

    Aula L'H 8 de juliol - La xarxa L'H Escoles Sostenibles. Reptes de futur després de la Covid-19

  • Video: 08-07-2020

    08-07-2020

    L'Informatiu 08-07-2020

  • Video: 08/07/2020

    08/07/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Eugènia Delgado, dtora artística Plàudite Teatre

  • Video: 07/07/2020

    07/07/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Rocío Moreno, directora servei atenció primària Delta Llobregat

  • Video: 07-07-2020

    07-07-2020

    L'Informatiu 07-07-2020

  • Video: 06/07/2020

    06/07/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Jofre Fuguet, membre de la directiva Fundació Santa Eulàlia i Sant Roc

  • Video: 06-07-2020

    06-07-2020

    L'Informatiu 06-07-2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 11. 2019

En marxa la 6a edició de la ruta "A la tardor, platillos!"

Amb la participació de 27 establiments

Ja està en marxa la ruta gastronòmica "A la tardor, platillos!" que es perllongarà durant el mes de novembre. El preu de platillo i consumició i del còctel serà de quatre euros. 

Fins el 30 de novembre, es podran tastar propostes originals de platillos i còctels creats especialment per a l’ocasió. Caneló farcit d’ànec i bolets de temporada amb salsa de foie; costella ibèrica a baixa temperatura amb adob de carn de nyora i toc de pebre vermell de la Vera picant; o melós de vedella amb moniato i ratafia, són algunes de les receptes que es podran degustar. (Consulta programa de l'activitat)

Un total de 27 establiments de la ciutat, 23 restaurants i bars, 3 cocteleries i una fàbrica de cervesa, participaran en la sisena edició de la ruta “A la tardor, platillos!”.

Tothom que ho desitgi podrà participar en l’elecció del Platillo de L’Hospitalet, només cal omplir la butlleta, on es recullin els segells de tres establiments diferents. Entre el públic participant se sortejaran cinc premis.

Fina Puigdevall, que apadrina la ruta d’enguany, és propietària i xef del projecte familiar Les Cols, i formarà part del jurat de l’esdeveniment, juntament amb representants del Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet, que s’encarregarà de valorar la qualitat dels platillos i d’atorgar els guardons en tres categories: Platillo més saborós, Platillo més creatiu i Platillo de millor qualitat gastronòmica. Paral•lelament, el Platillo de L’Hospitalet serà triat per votació popular.

La sisena edició d’“A la tardor, platillos!” arriba amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat de manera singular. I se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb les Festes de Primavera.

La ruta "A la tardor, platillos!" s’ha presentat al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria, amb una demostració culinària de la xef Fina Puigdevall, que apadrina la ruta d’enguany.