Resum de L'Informatiu del 20 al 24 de gener Reproduir video

25-01-2020 Resum de L'Informatiu del 20 al 24 de gener

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 25-01-2020

    25-01-2020

    Resum de L'Informatiu del 20 al 24 de gener

  • Video: 24-01-2020

    24-01-2020

    L'Informatiu 24-01-2020

  • Video: 23-01-2020

    23-01-2020

    L'Informatiu 23-01-2020

  • Video: 22-01-2020

    22-01-2020

    L'Informatiu 22-01-2020

  • Video: 22-01-2020

    22-01-2020

    Aula L'H 22 de gener - Ioga a les aules amb RYE

  • Video: 22-01-2020

    22-01-2020

    Clips Aula L'H 22 de gener - A fons. Objectiu 100.000 a l'escola Santa Marta

  • Video: 21-01-2020

    21-01-2020

    L'Informatiu 21-01-2020

  • Video: 20-01-2020

    20-01-2020

    L'Informatiu 20-01-2020

  • Video: 18-01-2020

    18-01-2020

    Resum de L'Informatiu del 13 al 17 de gener

L'Hospi no vol sorpreses davant del Figueres

Podria debutar el darrer fitxatge: Antonio López

L'Ajuntament demana a la Generalitat que executi les obres de l'Escola Busquets i Punset

El centre ha patit desperfectes causats per les fortes ventades que ha portat el temporal Gloria

El CB L'Hospitalet vol posar peu i mig a la fase d'ascens

Visita la pista del Pardinyes Lleida (dissabte 18:30h)

La parròquia de la Mare de Déu de la Llum celebra la seva festa

Aquest dissabte, 25, a partir de quarts de 6 de la tarda, amb cant coral i sardanes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 01. 08. 2019

Alumnes de l'Escola de Bàrmans fan pràctiques en cocteleries i hotels aquest estiu

Amb el 70 per cent d'inserció laboral i educativa

Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre de Formació d’Hostaleria de L’H realitzen aquest estiu el seu període de pràctiques a diferents cocteleries i hotels de la ciutat i de Barcelona

L’Escola de Bàrmans és un projecte d’orientació, formació i inserció laboral per a joves entre 16 i 29 anys de L’Hospitalet, beneficiaris de Garantia Juvenil. El seu objectiu és millorar la qualificació professional d’aquests joves, afavorir la seva incorporació al mercat laboral i incentivar el retorn al sistema educatiu d’aquells que volen continuar formant-se. L’any passat es va obtenir un 70% d’inserció laboral i educativa.

El projecte inclou un itinerari formatiu de 400 hores per conèixer les tècniques del cambrer especialitzat en cocteleria i 100 hores de pràctiques en empresa, que permeten els joves entrar en contacte amb la realitat del món laboral, completar la seva formació en un entorn de treball real i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.

Per fer-ho possible, l’Escola compta amb la col•laboració de diferents cocteleries i hotels de L’Hospitalet i de Barcelona que garanteixen l’assistència d’un professional com a tutor de l’alumne. A L’Hospitalet, col.laboren Mary Pickford, El Viejo Piano i Renaissance Fira Hotel i a Barcelona el Dry Martini, Duquesa de Cardona i Le Meridien.

El projecte Escola de Bàrmans arriba a la tercera edició i forma part de les activitats que promou el Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.