Resum de L'Informatiu del 14 al 18 d'octubre Reproduir video

19-10-2019 Resum de L'Informatiu del 14 al 18 d'octubre

 

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 19-10-2019

    19-10-2019

    Resum de L'Informatiu del 14 al 18 d'octubre

  • Video: 18-10-2019

    18-10-2019

    Batecs 18 oct. - CONVIURE AMB ANIMALS (em dona felicitat)

    Amb la Judith del Olmo, fundadora de Gats L'H

  • Video: 18-10-2019

    18-10-2019

    L'Informatiu 18-10-2019

  • Video: 17-10-2019

    17-10-2019

    L'Informatiu 17-10-2019

  • Video: 16-10-2019

    16-10-2019

    Aula L'H 16 octubre - Erasmus Plus sobre medi ambient a l'institut Europa

  • Video: 16-10-2019

    16-10-2019

    L'Informatiu 16-10-2019

  • Video: 15-10-2019

    15-10-2019

    L'Informatiu 15-10-2019

  • Video: 14-10-2019

    14-10-2019

    L'Informatiu 14-10-2019

  • Video: 12-10-2019

    12-10-2019

    Resum de L'Informatiu del 07 al 11 d'octubre

Comença la 43a edició dels Jocs Escolars

Hi participaran uns 8.000 infants i joves en diferents disciplines esportives

L'Hospi, a l'assalt del liderat

El CE L'H visita diumenge (17h.) el camp de la Pobla de Mafumet

El CB L'Hospitalet busca la primera victòria com a visitant

S'enfronta dissabte a la pista del Gran Canaria "B"

L'Espai Hybris comença temporada

Centrada en la poesia i la música

Seguiment de la jornada de vaga del 18-O

La Granvia ja està oberta al trànsit

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 12. 03. 2018

Comença la reforma integral de la plaça dels Cirerers

Les obres tindran una durada d'uns de deu mesos

La plaça dels Cirerers, punt de comunicació i de trobades populars del barri de Sanfeliu, serà objecte d’una reforma integral que afectarà una superfície de més de 8.000 metres quadrats. Els treballs han començat aquesta setmana i tenen un pressupost d’1,5 milions d’euros i un termini d’execució aproximat de deu mesos. Es millorarà l’accessibilitat i la permeabilitat dels espais

La plaça dels Cirerers es troba sobre la llosa de la ronda de Dalt al seu pas per Sanfeliu i està formada per diverses zones situades a diferents nivells, la qual cosa ocasiona problemes d’accessibilitat als vianants.

El projecte inclou la creació d’un espai de trobada, lleure i jocs per a infants i joves a la zona central, la substitució del mur de la ronda de Dalt per un altre de més obert i que millori les condicions d’accessibilitat, la creació d’un mirador, l’enderroc de la construcció existent entre la rampa de connexió dels blocs d’habitatges i l’espai central, l’habilitació de zones d’ombra amb pèrgoles i l’ampliació de la vegetació de la plaça amb nou arbrat i parterres.

Pepe Castro, tinent d'alcalde d'Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, ha indicat que "es crearan zones d'ombra tant amb la plantació d'arbres com amb la col·locació de pèrgoles, perquè la idea que sobretot als mesos d'estiu, que és quan és fa un ús més intensiu de la plaça, el màxim nombre de veïns pugui gaudir de l'espai de forma més amable".

El projecte també preveu dotar d’ús per al veïnat l’espai generat pel ramal de la sortida 14 de la ronda de Dalt; millorar la connectivitat amb l’entorn urbà; generar recorreguts accessibles fins als habitatges d’aquest espai ; crear una nova zona de gimnàstica per a la gent gran a l’espai triangular; substituir paviments, mobiliari urbà, enllumenat i baranes; fer una nova xarxa de reg, i adequar la xarxa de clavegueram.

Segons Pepe Castro, "s'ha fet un projecte de millora del conjunt de la plaça, en el qual se suprimeixen barreres, es millora l'accessibilitat i, sobretot, l'espai de jocs a la franja central, cosa que en potenciarà el caràcter lúdic".

L’actuació projectada permetrà renovar la imatge de la plaça, millorar l’accessibilitat i la permeabilitat dels espais que la conformen, així com renovar els paviments, el mobiliari urbà i les xarxes de serveis.