El Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet obrirà de nou la seves portes a la Farga. Serà l’escenari d’aquest esdeveniment que inclou la pista de gel, tobogan gegant i diferents activitats lúdiques i esportives. La cita serà del 21 de desembre al 7 de gener.

Kaliu Park retorna amb força a la ciutat i ofereix oci, lleure, esport, emocions i sensacions que completaran el Nadal a la ciutat amb un munt d’activitats per a tots els públics. La Farga Centre d’Activitats es tornarà a preparar per poder construir una gran pista de patinatge sobre gel, un tobogan gegant i un espai amb jocs, tradicions, música i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres ambients diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

De fet, l’espai per desenvolupar els talents artístics serà aquest any el Kaliu Creatiu, on hi haurà tallers de circ i percussió; música infantil amb concerts en directe, i activitats de ball i una zona on pares i nens podran desenvolupar el seu talent artístic amb diferents activitats. En aquest sentit, en declaracions al programa AulaLH, l’alcadessa de la ciutat, Núria Marín, ha afirmat que “és important que el talent pugui arribar a totohom com a fruit de la col.labració entre entitats de la ciutat”

Al Kaliu Gel trobarem la pista de gel i el tobogan gegant. La pista de gel tindrà una superfície de 1.300 metres quadrats on es podrà patinar amb lloguer de patins. Hi haurà uns 200 metres quadrats de pista infantil per a patinadors primerencs. El tobogan gegant tornarà a ser una de les grans atraccions del Kaliu Park, amb  40 metres de llarg.

La directora del Centre d’activitats de La Farga, Elisabeth Burnett, ha explicat que “el Kaliu Park té un caire més lúdic, que gira entorn de dos grans activitats com la pista de gel i el tobogan però que complementen aquest espai que d’omplir el Naldal de la ciutat”. Al Kaliu Lúdic hi trobarem esports com bàsquet 3×3 i tennis de taula i espais de lleure amb inflables, el Món del Joc i una ludoteca infantil.

El Kaliu Park rebrà la visita del Pare Noel, els dies previs de Nadal, i del Patge Reial perquè tots els nens i nenes puguin donar-li les seves cartes.

El Kaliu Park serà d’entrada lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel per a les quals caldrà adquirir una entrada. El Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener, des de les 11 hores fins les 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h, i el 31 desembre, d’11 a 19 h.