L'Informatiu 19-07-2019 Reproduir video

19-07-2019 L'Informatiu 19-07-2019

 

 

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 19-07-2019

    19-07-2019

    L'Informatiu 19-07-2019

  • Video: 18-07-2019

    18-07-2019

    L'Informatiu 18-07-2019

  • Video: 17-07-2019

    17-07-2019

    Aula L'H 17 de juliol - L'escola de segona oportunitat El Repartidor

  • Video: 17-07-2019

    17-07-2019

    L'Informatiu 17-07-2019

  • Video: 16-07-2019

    16-07-2019

    L'Informatiu 16-07-2019

  • Video: 16-07-2019

    16-07-2019

    Viu l'estiu 2019 a Televisió L'Hospitalet

  • Video: 15-07-2019

    15-07-2019

    L'Informatiu 15-07-2019

  • Video: 13-7-2019

    13-7-2019

    Resum de L'Informatiu del 08 al 12 de juliol

  • Video: 12-07-2019

    12-07-2019

    L'Informatiu 12-07-2019

El Ple municipal debatrà el projecte d'ampliació de Fira Granvia

L'equip de govern una mofificació del Pla General Metropolità

L'Hospi dipositarà dilluns l'aval per ser present a la 2a B

Considera que la xifra a abonar correspon al deute només del Reus "B"

L'exposició 'Parèntesi?' compara L'H de la Guerra Civil amb la del primer franquisme

Produïda pel Museu de L'Hospitalet i el Centre d'Estudis

María Vicente lidera l'heptatló a l'Europeu sots-20

Sara Gallego debuta divendres als 400 metres tanques

  • La plaça dels Cirerers canviarà la seva fesomia durant l'any 2018

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 08. 08. 2017

La plaça dels Cirerers canviarà la seva fesomia durant l'any 2018

La urbanització de la plaça té un pressupost d'1,5 milions d'euros

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte d’urbanització de la plaça dels Cirerers, a Sanfeliu. Les obres començaran el mes de gener vinent, duraran deu mesos i canviaran l’aspecte d’un dels centres neuràlgics del barri. El pressupost s’enfila fins l’1,5 milions d’euros.

La plaça dels Cirerers està formada per diferents zones situades a diferents nivells que provoca problemes d’accessibilitat als vianants. La reforma farà que es renovi la imatge de la plaça, millorar l’accessibilitat i la permeabilitat dels espais i es renovarà el paviment i el mobiliari urbà.

Amb la reforma es vol crear un espai de trobada, lleure i jocs per a nens i joves a la zona central, la substitució del mur de la ronda de Dalt per un altre de més obert, la creació d’un mirador, l’enderroc de la construcció existent entre la rampa de connexió dels blocs d’habitatges i l’espai central i més vegetació amb nou arbrat i parterres.

El projecte també preveu millorar la connectivitat amb l’entorn urbà, generar recorreguts accessibles fins als habitatges d’aquest espai, una nova zona de gimnàstica per a la gent gran a l’espai triangular, substituir paviments, mobiliari urbà, enllumenat i baranes, fer una nova xarxa de reg i l'adequació de la xarxa de clavegueram.