Primer dia de curs també per als Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet. A partir del 12 de setembre, la informació local, amb especial mirada sobre els esports i la cultura, centrarà l’eix de la nova programació de TVL’Hospitalet i del LHDigital. 

Els programes setmanals de televisió “L’H en joc”, tots els dilluns a partir d’avui dia 12, i “Taquilla inversa”, tots els dijous a partir del 15 de setembre, són dos de les principals novetats de la nova temporada dels Mitjans de Comunicació Municipals. El primer, editat i presentant per Montse Maneja i Sergi Esparza, arriba a la pantalla cada setmana amb la voluntat de consolidar-se com el programa informatiu de referència per al món de l’esport de la ciutat.

Tots els dilluns, després de l’Informatiu, a les 19.45h, “L’H en joc” oferirà un resum dels esdeveniments esportius del cap de setmana, amb seccions de futbol, bàsquet i poliesportiu, entrevistes a plató amb protagonistes i els marcadors amb els resultats i les classificacions dels principals equips locals.

Els dijous, a les 20h, serà el moment de “Taquilla Inversa”, editat i presentant per Laura Alsina, un programa televisiu que informarà sobre les propostes culturals de la ciutat amb seccions de teatre, música, llibres, gastronomia, art, actuacions a plató, entre d’altres continguts. El primer programa serà en antena el dijous 15 de setembre.
A la vegada, L’Informatiu amb el resum de les notícies del jornada torna de nou a les pantalles de TV L’Hospitalet diàriament a partir de les 19.30h, editat i presentat per Montse Quiñonero.

Complementaran la programació televisiva continguts divulgatius produïts per la Xarxa de Televisions locals.
Mentrestant, dintre d’aquesta temporada, TV L’Hospitalet té la voluntat d’anar incorporant en la seva graella nous programes temàtics de producció pròpia sobre educació, l’actualitat dels barris i un espai de reflexió a partir de tertúlies, debats i/o entrevistes.

L’Hdigital, com a primera finestra de la informació local

L’actualitat diària de la ciutat passarà, però, en primer terme per la plataforma web L’Hdigital. La informació local es podrà seguir a través del web, de la seva aplicació per a dispositius mòbils i a través de les xarxes socials, que guanyaran pes aquesta temporada com a canal per afavorir la immediatesa informativa i la promoció de continguts.

El portal de notícies de la ciutat potenciarà també l’ús de la tecnologia streaming per informar en temps real d’esdeveniments de ciutat. En aquests sentit, es continuaran oferint en directe els plens municipals, cada mes -amb redifusió per a la TV- i es treballa amb la voluntat d’oferir via streaming d’àudio els partits de futbol del CE L’Hospitalet, a partir de la pròxima jornada, i els partits de bàsquet del CB L’Hospitalet, a partir de l’octubre.

El Diari de L’Hospitalet, amb 105.000 exemplars, continuarà arribant cada mes a les bústies dels hospitalencs amb les notícies més destacades de la ciutat.