Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia reportatges 16. 06. 2014

José Corbacho i Juan Cruz rodaran una nova pel•lícula a L'H a l'octubre

Es dirà ‘Incidencias' i succeeix en un tren

 La passada setmana el programa Som L’H de Televisió L’Hospitalet va tenir com a protagonista a l’actor i director hospitalenc José Corbacho. Durant el programa i més tard, fora de càmera, en declaracions al Diari L’Hospitalet, José Corbacho va explicar alguns detalls de la seva pròxima pel•lícula.

 José Corbacho tornarà a fer parella cinematogràfica amb un altre hospitalenc, Juan Cruz. Els dos començaran a rodar a l’octubre el seu tercer film: ‘Incidencias’. El rodatge es realitzarà a L’Hospitalet, “perquè a la ciutat ens donen moltes facilitats per treballar”, explica Corbacho. L’actor i director puntualitza, però, que L’Hospitalet no apareixerà al film, ja que tot el rodatge es farà en un plató, possiblement en un espai al voltant de Cosme Toda.

L’acció de la pel•lícula transcórrer en un tren AVE que va de Barcelona a Madrid “i que es queda aturat al Monegros, sense que el passatge sàpiga perquè”, diu Corbacho. Es tracta d’una comèdia negra perquè al cap d’unes hores la gent comença a tornar-se una mica boja.

‘Incidencias’ estarà produïda per Fílmax i s’estrenarà el 2015.

José Corbacho i Juan Cruz han rodat anteriorment dos films a L’Hospitalet. El primer, ‘Tapas’, va aconseguir un Goya a la direcció novell. La segona producció va ser ‘Corbardes’.

Els records de José Corbacho, a Som L’H

A llarg del programa Som L’H, José Corbacho va parlar també dels seus records d’infància i joventut a L’Hospitalet. Corbacho va explicar que es va sentir atret pel teatre des de ben petit. Va començar a actuar a la seva escola, el Casal dels Angels. Més tard va seguir aquesta afició al teatre de la parròquia de Sant Isidre. I ja de jove va crear, amb Juan Cruz i altres companys de Sant Isidre, la Compañía Sgratta.

“Quan vaig començar a treballar a La Cubana vaig penar: això és la bomba! Em paguen per fer el que m’agrada! Tot i que al meu pare no li va fer molta gràcia perquè pensava que noera una feina seriosa i amb futur”, recorda José Corbacho.

A la darrera part del programa, José Corbacho es va sotmetre a un qüestionari per saber fins a quin punt es coneixen mútuament ell i Juan Cruz. El resultat és que són una parella cinematogràfica molt fidel.

Imprimir