Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 06. 2013

Els concerts de l'Escola de Música omplen els espais escènics de L'H

Les orquestres simfòniques van actuar al Joventut

Uns 250 alumnes de l’Escola de Música que toquen instruments d’orquestra simfònica van actuar dimarts al Teatre Joventut. Era un dels concerts que l’escola ha programat a diversos espais de la ciutat per tancar el curs.

Clarinets, oboès, flautes travesseres, violes, violins, violoncels. Són alguns dels instruments que van sonar al Teatre Joventut de la mà d’alumnes que comencen i d’altres que ja porten molt més temps. Orquestres de càmera i orquestres simfòniques. Temes de pel•lícules com La Guerra de les Galàxies o temes clàssics, d’autors com Mozart.

La directora de l’Escola de Música – Centre de les Arts, Núria Sempera, ha destacat la importància per als nois que aprenen a tocar un instrument, de tocar en grup i en un escenari de veritat. “La música ens uneix i ens fa ciutat. Tocar en una orquestra ens fa sentir membres d’una comunitat. Per què tots som necessaris perquè l’orquestra funcioni”.

El concert de les orquestres simfòniques ha estat una de les diverses actuacions de final de curs de l’Escola de Música. El Barrades, el Centre Cultural de Bellvitge, els Jardins de Can Sumarro o la Salamandra han estat altres espais triats per al concerts durant aquesta setmana.

 

 

Imprimir