• Meritxell Borràs creu que l'equip de govern

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 05. 2013

Meritxell Borràs creu que l'equip de govern "no porta bruíxola"

Segona xerrada de L'H espai de debat amb portaveus

La portaveu de CiU, Meritxell Borràs, considera que l’equip de govern municipal s’està carecteritzant per la manca d’idees i d’un projecte clar per a la ciutat. En el segon col·loqui amb portaveus de les forces polítiques del Consistori, organitzat per L’H espai de debat, Borràs va afirmar dilluns, a l’auditori Barradas, que el govern local no té un objectiu clar per a L’Hospitalet i “està governant sense bruíxola”. 

Meritxell Borràs va explicar que el més greu de la “inacció” de les forces del govern municipal, PSC i ICV-EUiA, és que els problemes que més preocupen la ciutadania de L’Hospitalet són els mateixos des de fa temps: seguretat ciutadana, neteja, encaix de la immigració i atur, àmbits que, segons la portaveu de CiU, “són matèria de gestió directa de l’Ajuntament i creiem que no s’estan gestionant de manera adequada”.
 

Pel que fa a l’economia, Meritxell Borràs, també diputada de CiU al Parlament, va reclamar una acció més decidida per fomentar l’economia productiva. En aquest punt va esmentar la necessitat d’impulsar “incubadores d’empreses”, sobretot de joves emprenedors.
Igualment, va reclamar que se simplifiquin els procediments administratius perquè noves empreses pugin instal•larse a la ciutat i va proposar que La Farga i l’edifici dels antics jutjats posin part de les seves dependències a l’abast de les empreses.
En matèria de seguretat, Borràs es va mostrar preocupada pel fet que la Guàrdia Urbana registri un índex d’absentisme del 30%, cosa que “evidencia que la gestió de la policia local no s’està fent bé i això acaba repercutint en la plantilla”.
Va insistir que cal endegar un mapa de “punts calents” de la ciutat per ajustar els dispositius de seguretat i va acusar l’equip de govern de “tenir una obsessió per amagar els problemes, en comptes de buscar-hi solucions”.
Meritxell Borràs va posar l’accent en la cultura com un àmbit susceptible de vehicular “les moltes capacitats i potencialitats que té L’Hospitalet” i que el govern local no estaria ni aprofitant ni potenciant. Borràs creu que L’Hospitalet pot captar públic de Barcelona i beneficiar-se del flux que genera la capital catalana.
Per aconseguir-ho caldria d’una banda millorar els equipaments i trobar ofertes culturals d’excel•lència que ens facin singulars. A tall d’exemple, Borràs va explicar que l’Ajuntament hauria de donar encara més suport la sala de concerts Salamandra, que porta a L’Hospitalet grups de primera línia i que és un bon exemple de col•laboració entre el sectors públic i privat.
Meritxell Borràs ha estat la segona portaveu municipal que participa en el cicle "La ciutat a debat", una iniciativa de la plataforma cívica L'Hospitalet Espai de debat per la qual passaran quatre de les cinc forces polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Imprimir