Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 07. 05. 2013

Cicle de l'Espai de debat amb 4 de les formacions amb representació a l'Ajuntament

Salmerón, el primer convidat

El portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Alfonso Salmerón, ha estat l’encarregat d’iniciar el cicle de xerrades ‘La ciutat a debat’ en el marc de L’Hospitalet, Espai de Debat.

Aquestes xerrades donaran veu a representants de quatre de les cinc formacions polítiques amb representació al Consistori per tal que expliquin, just a la meitat del mandat municipal, els problemes de la ciutat, les propostes i projectes i les possibles solucions.

Per al primer del conferenciants, Alfonso Salmerón, han estat dos anys complicats. Durant aquest temps s’ha hagut de reorientar el programa municipal per fer front a la situació de crisi. “S’ha aplicat un mandat de resistència, per mantenir les polítique socials”.

El portaveu d’ICV-EUiA ha explicat que s’han reorientat les polítiques de promoció econòmica per aplicar projectes de desenvolupament local, recolzar a les microempreses, fer possible microcrèdits. “Hem intentar suplir allò que no estan fent les admnistracions competents”, ha dit.

Sobre el futur, Salmerón considera que no hi ha solucions màgiques a problemes globlals com l’atur però que sí cal un compromís de tota la societat civil i forces d’esquerra per avançar.

Els pròxims col•locoquis seran el 13 de maig, a la portaveu de Convergència i Unió, Meritxell Borràs; el 27 de maig, amb el portaveu del Partit Popular, Juan Carlos del Río; i el 3 de juny, amb l’alcaldessa, Núria Marín.

Tots els actes es realitzen a l’Auditori Barradas a les 19.30 hores.

Imprimir