Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 18. 04. 2013

Estudiants alemanys visiten L'H

El projecte europeu Comenius facilita l'intercanvi amb alumnes del Bisbe Berenguer

Un total de dotze alumnes de la ciutat de Colònia han arribat a L’H per fer un intercanvi cultural amb estudiants de l’institut Bisbe Berenguer. Els alumnes d’aquest centre ja van visitar el passat novembre la ciutat alemanya . L’alcaldessa de la ciutat els ha rebut al Saló de Plens.

Els alumnes del Bisbe Berenguer acolliran aquests dies a casa seva els dotze estudiants alemanys que aquests dies han vingut a practicar el castellà. Els nois i nois hospitalencs ja van visitar Alemanya el passat mes de novembre dins del programa europeu d’intercanvi Comenius.

Els estudiants, segons Lluis Esteve “han estat de sort perquè la seva visita a la ciutat coincideix amb la celebració de les Festes de Primavera i amb la diada de Sant Jordi”

L’objectiu d’aquest projecte pedagògic és facilitar la mobilitat i la cooperació entre els alumnes i els professors de diferents països. Maria José Galisteo, professora del institut Lippstad Köln, ha explicat, “busquem que els alumnes espanyols aprenguin anglès i que els alemanys, que tenen com a assignatura a l’escola l’espanyol, l’aprenguin a utilitzar”.

Imprimir