• L'Hospi incorpora el porter Octavi i el davanter Bacari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 23. 07. 2012

L'Hospi incorpora el porter Octavi i el davanter Bacari

Miguel Garcia seguirà com a president de l'entitat

El CE L’Hospitalet ha fet dues incorporacions més: el porter del Mallorca “B” Octavi Rechach i el davanter de l’Espanyol “B” Bubacar Njie. A més, Miguel García continuarà com a màxim mandatari del club. 

El CE L’Hospitalet 2012-13 ja te té vint jugadores després dels dos darrers fitxatges, el davanter procedent de l’Espanyol B Bubacar Njie “Bacari” i el porter del Mallorca B Octavi Rechach, que aquesta temporada ha jugat cedit al Montuïri de la tercera divisió Balear.

Octavi Rechach Bauzà, de 20 anys d’edat, serà el segon porter de l’Hospi i arriba després d’una carrera esportiva vinculada exclusivament al futbol balear. Aquesta temporada ha debutat a la tercera divisió amb el Montuïri, cedit del Mallorca B, on ha jugat 23 partits i ha encaixat 18 gols.

Bubacar Njie “Bacari”, de 24 anys d’edat, és pot convertir en el nou “killer” de l’Hospi de Miguel Álvarez. Bacari ha marcat aquest any amb l’Espanyol B, grup cinquè de la tercera divisió, vint-i-un gols en vint-i-vuit partits, essent el segon màxim golejador de la categoria. Bacari, d'origen gambià, també ha militat al Mataró, Premià, Saragossa B i Valladolid B. 

Per últim, indicar que Miguel García seguirà com a president del Centre d’Esports L’Hospitalet després que la seva hagi estat l’única candidatura presentada en el procés electoral. García dirigeix l’Hospi des de l’any 1994.
 

Imprimir