Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 07. 2012

L'AMPA del CEIP Josep Janés guanya un concurs de reciclatge

Han rebut 1.000 euros de premi per reciclar tònners i tintes d'impressores

L'AMPA de l'escola Josep Janés ha guanyat el concurs de reciclatge de tònners organitzat per l'empresa Recoatlàntico. És la primera ocasió en què es presenta a un esdeveniment d'aquestes característiques. El concurs ha aplegat a més de 700 escoles de tota Espanya, sent la Josep Janés, l'única de Catalunya que ha participat.
 

L'escola Josep Janés ha obtingut un total de 340 punts, 10 més que la escola gallega que ha quedat en segon lloc, a vuit punts de distància, en el concurs de reciclatge de tonners. Totes les escoles que s'han presentat al concurs han rebut un nombre determinat de punts depenent del preu i del tipus de tònner que han reciclat.

Carina Robles, tresorera de l'AMPA del CEIP Josep Janés, ha dit que al seu col.legi estan molt conscienciats pel que fa al reciclatge i la cura del medi ambient i ha afegit que "són molt benvinguts els mil euros del premi. En la propera assemblea de l'AMPA, veurem a què els destinem".

Carina Robles ha mostrat orgullosa que la Josep Janés hagi estat l'unica escola de Catalunya que ha participat en aquest concurs ecològic. L'experiència ha estat tant positiva que "no descartem repetir-hi perquè només per enviar cintes i tònners per a reciclar, ja ens donen de 25 cèntims a 2 euros per cada peça". Robles ha incidit en el fet que els agradaria participar en esdeveniments similars però "no sempre és fàcil conèixer quines empreses i ón es fan aquest tipus de concursos".

El concurs està organitzat per l'empresa gallega Recoatlántico, especialitzada en el sector informàtic, en concret, en la recuperació de consumibles (cartutxos buits d'impressores).

Imprimir