• Esquerra dóna suport a la plataforma contra els tancaments dels espais destinats a infants de 0 a 3 anys

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 06. 2012

Esquerra dóna suport a la plataforma contra els tancaments dels espais destinats a infants de 0 a 3 anys

La campanya es focalitza a través de les xarxes socials

Un grup de pares i mares del barri de Santa Eulàlia ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per posar de manifest la reducció o supressió dels ajuts que fins ara rebien els espais destinats a l’atenció i educació d’infants d’entre 0 i 3 anys. Uns centres que també comptaven amb serveis de suport a les famílies.

Esquerra de L’Hospitalet dóna suport a aquesta plataforma i anima la ciutadania a donar-hi suport, ja que espais com aquests són inexistents a la nostra ciutat i les poques experiències de què es disposen cal seguir mantenint-les i fer-les créixer per poder tenir una ciutat també adaptada als infants.

En aquest sentit, Antoni Garcia, president d’Esquerra de L’Hospitalet, ha manifestat que “les retallades econòmiques no han d’anar lligades a retallades en l’Estat del Benestar i, és en aquests moments, en que cal ser més ferm en les polítiques d’esquerres i mantenir els ajuts a aquells segments de la societat que més ho necessiten i que menys suport reben”. Garcia també ha afegit que “esperem que el govern municipal reaccioni i doni un pas endavant en defensar un model de ciutat de les persones i per a les persones”. Els responsables d’aquesta formació també critiquen el fet que el govern municipal es mantingui aliè a aquestes propostes de famílies, educadors i infants.

Els espais familiars per a infants de 0 a 3 anys és un servei municipal d'atenció a les famílies que ofereix suport a la criança i educació dels fills. Es tracta d’un servei pensat perquè els infants puguin jugar, experimentar, compartir i relacionar-se amb altres infants i adults. Un espai obert d'atenció i consulta familiar sobre la cura dels fills i filles a càrrec de professionals especialitzats.

Imprimir