• Comencen les activitats d'estiu a Can Sumarro

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 06. 2012

Comencen les activitats d'estiu a Can Sumarro

Aquest és el segon any que la biblioteca organitza programació estival

Les activitats d'estiu ja han començat als jardins de Can Sumarro. Les biblioteques de L'Hospitalet, les regidories de Cultura, Joventut i Esposts i del Districte I, junt amb d'altres entitats de la ciutat, han programat un seguit d'activitats lúdiques i culturals per a tots els públics dins d'aquest espai del barri del Centre.

Avui dimecres podrem gaudir de la projecció de la pel.lícula de ciència "Koyaanisqatsi", de Goodfrey Reggio, dins del cicle Pessics de Ciència. La projecció tindrà lloc a les nou del vespre als jardins de Can Sumarro. “Koyyanisqatsi", és un documental singular, que explica la col.lisió entre dos mons obligats a conviure: d'una banda la vida dels homes en la societat moderna, la vida urbana i occidental, plena de tecnologia, ciència i consumisme; d'una altra la natura i el medi ambient del planeta Terra. Les imatges de gran impacte viusal, només van acompanyades d'una banda sonora minimalista de Philip Glass.

Dins de les pròximes activitats, el 13 de juny s’ha organitzat amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l’escriptor Pere Calders, un recital de contes a càrrec de l’actor Ferran Rañé.

Núria Vila, cap de recursos bibliotecaris de L’Hospitalet ha explicat que "entre d’altres novetats enguany, coincidint amb la festa major del Centre, s’ha organitzat el dimarts 19 de juny, un taller de massatge infantil, i dijous 21 de juny, una master class de cardio-box."

La programació d'estiu als jardins de Can Sumarro es perllongarà fins al setembre. El teatre infantil, la marató de contes, el Festival de Petit format que enguany celebra la seva desena edició, el Chill Out i el mercat de moda i disseny jove són algunes de les activitats de les que podrem gaudir durant aquests dies. Consulta el programa amb totes les activitats.
 

Imprimir