Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 06. 2012

L'Associació Cultural Bellgrup representa ‘El cianuro... ¿solo o con leche?'

En el marc de la Mostra de Teatre Aficionat

La Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet continua dissabte dia 9 de juny amb l’obra 'El cianuro...¿solo o con leche?'. Aquesta obra, de Juan José Alonso Millán és la que ha triat en aquesta ocasió l’Associació Cultural Bellgrup, una de les veteranes de la Mostra, que hi participa per quart any consecutiu.  

El seu responsable, Rafael Boluda explica que van debutar el 2009, un any després de la formació del grup, amb “La casa de Bernarda Alba”, i que sempre s’ho han passat molt bé preparant les obres que presenten al Teatre Joventut. Aquest any, ens diu, “toca riure, per això ens ha semblat que era una bona idea portar una comèdia”.

El cianuro...¿solo o con leche? es la història d’una família que intentarà per tots els mitjans acabar amb la vida de l’avi, però les coses s’aniran complicant i donant lloc a situacions d’allò més divertides.

Rafael Boluda explica que és molt difícil per a les companyies amateur trobar textos teatrals per representar: “els drets d’autor ens ho fan molt difícil, perquè hi ha obres que només les poden representar companyies professionals.”

Malgrat les dificultats, i després de molts mesos de feina, dissabte dia 9 de juny a les 20.30 hores els integrants de l’associació cultural Bellgrup, davant i darrere de l’escenari, faran tot el possible per aconseguir que tothom passi una bona estona.

 

Imprimir