Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 05-05-2016

  05-05-2016

  Pren-ne nota

  Agenda d'activitats

 • Video: 02-05-2016

  02-05-2016

  En 5 minuts

  Cant coral als centres educatius de L'H

 • Video: 03-05-2016

  03-05-2016

  Qui som, què fem?

  Club Twirling L'Hospitalet

 • Santa Eulàlia comença la Festa Major

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 30. 05. 2012

Santa Eulàlia comença la Festa Major

Can Serra presenta la seva a la Casa de la Reconciliació

El barri de Santa Eulàlia dóna avui dimecres el tret de sortida a la seva festa major, que se celebrarà fins al proper diumenge, 3 de juny, amb un ampli programa d’activitats lúdiques i festives.

La festa ha començat amb el tradicional concurs de truites i continuarà a la tarda amb el ‘Jetlag show’ de Jordi Cambras a la plaça Pius XII a les 18 hores, i amb la presentació del programa de la festa a les 21.30 hores al Parc de l’Alhambra, entre altres activitats.

Del programa destaca el Festival de Teatre, amb representacions demà dijous a l’Escola Prat de la Manta, i el cap de setmana al Centre Cultural Santa Eulàlia.

Tot i així, els actes més populars es concentraran com cada any al parc de l’Alhambra, on actuaran les orquestres Taxman i Tángara, dissabte i diumenge respectivament. Divendres a la nit, els concerts estan dedicats als més joves, amb les actuacions de “Ruah!”, “A Medianoche”, i “Peligrosa María”.

Dissabte, el mateix Parc de l’Alhambra oferirà un munt d’activitats al llarg de tot el dia. Per començar hi haurà sardinada popular a les 11 del matí, i a continuació balls regionals, correfocs, tallers infantils, atraccions, exhibicions, i trofeus esportius.

Paral•lelament, pels carrers del barri de Santa Eulàlia, els botiguers sortiran al carrer per mostrar i vendre els seus productes.

Ja diumenge, la festa major clourà amb un concert vermut a les 12 del migdia i una festa infantil a partir de les 6 de la tarda.

D’altra banda, Can Serra també presenta avui dimecres la seva festa major que tindrà lloc del 7 al 10 de juny. L’acte de presentación tindrà lloc a la Casa de la Reconciliación a les 20.30 hores.

Imprimir