Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 30. 05. 2012

El PSC de L'H denuncia que el PP ha rebutjat les seves esmenes sobre el soterrament de les vies

En relació als Pressupostos Generals de l'Estat

El PSC de L’Hospitalet ja emès un comunicat en que denuncia que el Partit Popular ha rebutjat les esmenes als pressupostos que havien presentat els socialistes en relació al soterrament de les vies de Renfe al seu pas per la ciutat i sobre el cobrament dels diners del conveni de l’AERI.

En relació a l’AERI, el PSC reclamava el cobrament dels 4 milions d’euros que s’havien acordat amb el Ministeri d’Habitatge, la Generalitat i els ajuntaments de Barcelona i L’Hospitalet. Els diners de l’AERI s’havien de destinar a la remodelació dels barris afectats pel soterrament de les vies de l’AVE. El soterrament de les vies de Renfe també era un acord al que s’havia arribat entre les tres administracions i que en aquest moment no compta amb un pressupost per ser desenvolupat.

Segons el secretari d’Organització del PSC, Manuel Brinquis, “CiU s’ha quedat de braços creuats davant d’aquest incompliment flagrant i premeditat”.

“El Govern de Rajoy ha aprovat uns pressupostos injustos, insolidaris i il•legals que no compleixen amb Catalunya i no garanteixen inversions, amb el beneplàcit de CiU que no fa absolutament res perquè els catalans rebien el que és seu”, afegeix Brinquis.

Imprimir