Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 12. 05. 2012

Festa de la bici, els patins i les cadires de rodes, diumenge, a L'H

Circuit de 10 quilòmetres per fer un passeig pels carrers de la ciutat

Diumenge, una part dels carrers de L’Hospitalet es tanquen al trànsit a motor i els protagonistes són les bicicletes, els patins, els patinets i les cadires de rodes.

A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 10 quilòmetres que comença i acaba a la plaça Europa. Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor. (Veure plànol i programa de la festa)

La festa de la bicicleta, els patins i les cadires de rodes està organitzada per la botiga Decathlon del centre comercial Gran Via-2. De fet, aquesta cadena de botigues d’esport organitza la festa en diverses ciutats de la geografia espanyola.

La idea és fer una passejada saludable en qualsevol mitjà de transport que porti rodes. Tomàs Dubós, responsable de Decathlon de Gran Via-2, ha fet una crida a participar-hi perquè no és tracta de competir sinó de gaudir d’una bona estona. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.

Al llarg del matí, a la plaça Europa també hi haurà un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives, com un circuit de seguretat viària; un taller de reparació de bicicletes; sessions d’espinning i de psicomotricitat infantil; i competicions de tennis taula, voleibol, patinatge, bàsquet 3x3 i en cadira de rodes; i futbol 3x3; organitzades per entitats esportives de la ciutat.

Diverses entitats esportives de la ciutat participen en l’organització d’aquestes activitats.

Imprimir