• Pluja a la III Cursa Nocturna de L'Hospitalet
  • Pluja a la III Cursa Nocturna de L'Hospitalet
  • Pluja a la III Cursa Nocturna de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 29. 04. 2012

Pluja a la III Cursa Nocturna de L'Hospitalet

Èxit de participacio amb gairebé 6.000 participants

Un cel gris intens feia preveure pluja durant tota la tarda de dissabte. I així va ser. Si durant la cursa nocturna de 5 quilòmetres només van caure unes poques gotes, la pluja es va intensificar durant la cursa de 10 quilòmetres. De totes maneres, el temps no va ser un fre per als competidors, gairebé 6.000 entre les dues proves.

A les 20.15 es va sonar el tret de sortida de la primera prova de la III Cusa Nocturna ciutat de L'Hospitalet. Hi havia 1.843 inscrits, 912 homes i 931 dones, disposats a fer els 5 quilòmetres de la prova, en un circuit que encerclava la plaça Europa.

La primera prova va tenir un caràcter més popular, amb la participació de molts nens. Després dels primers dos quilòmetres en què encara els partipants formaven un grup bastant compacte, la cursa es va estirar. Cadascú va trobar el seu ritme.

Es feia de nit quan els participants arribaven a la meta. El primer classificat masculí va ser José Luis Blanco (14' 53''), que havia estat campió d'Espanya de 3.000 obstacles. Roger Vila Herrada va ser el segon classificat i Gabriel Funes Erranz el tercer. En categoria femenina, Chole Fata va ser la primera (19' 28''), Ana Álvarez, la segona; i Josefina Tascano, la tercera.

A les 9 era el torn de la cursa de 10 quilòmetres. Començava a ploure. Però la massa de corredors no es va deixar acovardir pel plugim. Un total de 4.100 persones, 3.300 homes i 800 dones, estaven inscrits en aquesta prova. El corredors havien de donar dues voltes al circuit de la plaça Europa.

Finalment, el guanyador masculí va ser Isaac Duarte (32' 30''). El segon classificat va ser Antonio Godoy; i el tercer, Josep Maria Arnal. En dones, Hasna Bahom va ser la primera (36' 11''); Susana López, la segona; i Judith Corachán, la tercera.

I ni el cansament ni la pluja van evitar que els corredors degustessin la fideuà feta per a l'ocasió.

Imprimir